La Berislăveşti se lucrează la crearea unei infrastructuri propice dezvoltării turismului

 Breaking News

La Berislăveşti se lucrează la crearea unei infrastructuri propice dezvoltării turismului

La Berislăveşti se lucrează la crearea unei infrastructuri propice dezvoltării turismului
noiembrie 19
09:48 2018

În ultimii ani, prioritatea administraţiei locale condusă de Ion Buşagă a fost aceea de a face din comuna Berislăveşti o localitate care să atragă cât mai mulţi investitori, în special în zona de turism, deoarece de potenţial în acest sens zona chiar nu duce lipsă. Administraţia locală a reuşit să determine conducerea judeţului să-şi îndrepte atenţia către DJ 703G, un drum strategic, care va fi asfaltat cu fonduri europene, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 6, Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regional. „Drumul Domniţelor”, aşa cum mai este numit are o lungime de 12,65 kilometri şi porneşte din localitatea Jiblea Veche, traversează comunele Sălătrucel şi Berislăveşti, până la limita cu judeţul Argeş şi continuă apoi în judeţul Argeş, până la intersecţia cu DJ 703H, în localitatea Şuici, zonă unde este prevăzută realizarea tronsonului de autostradă A1 Piteşti – Sibiu. La începutul lunii septembrie s-au făcut şi primii paşi pentru obţinerea finanţării, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu dând autorizaţiile de construire pentru executarea proiectului, în valoare de aproape 2 milioane de euro. Este clar că modernizarea acestui drum, alături de celelalte proiecte cu fonduri guvernamentale şi europene, vor avea ca efect dezvoltarea turismului din zonă. Primăria Berislăveşti mai are în derulare încă două proiecte pentru modernizarea infrastructurii de drum. În total, peste 3 milioane de euro se vor învesti în infrastructura de drumuri, prin finalizarea celor două investiţii. Tot pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, comuna Berislăveşti a primit fonduri pentru situaţii de urgenţă, pentru remedierea drumului comunal care face legătura cu localitatea vecină, Perişani. (R.B.)

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...