CONSILIUL JUDEȚEAN VÂLCEA SOLICITĂ BANI EUROPENI PENTRU MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE TURISM DE LA BĂILE OLĂNEȘTI

 Breaking News

CONSILIUL JUDEȚEAN VÂLCEA SOLICITĂ BANI EUROPENI PENTRU MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE TURISM DE LA BĂILE OLĂNEȘTI

CONSILIUL JUDEȚEAN VÂLCEA SOLICITĂ BANI EUROPENI PENTRU MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE TURISM DE LA BĂILE OLĂNEȘTI
noiembrie 20
17:16 2018
  • Este vorba de reabilitarea a patru străzi si două parcuri din stațiunea vâlceană

 

Consiliul Judeţean Vâlcea, în parteneriat cu Primăria orașului Băile Olăneşti, va depune proiectul “Îmbunătăţirea infrastructurii de turism în oraşul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea”, în cadrul POR 2014-2020, Prioritatea de investiții 7.1. Principalele intervenţii care se doresc a se realiza prin proiect sunt următoarele: reabilitarea/modernizarea trotuarelor pe strada Tudor Vladimirescu, inclusiv crearea de piste pentru biciclişti; reabilitarea/modernizarea străzii Mihai Eminescu (de la zona Izvorului 24 până la intersecţia cu strada Tisa); reabilitarea/modernizarea străzilor Comanca şi Glodeanu, crearea de piste pentru biciclişti, dar şi dezvoltarea iluminatului public; amenajarea/modernizarea/reabilitarea şi dotarea a două parcuri centrale (Parâng şi Poşta).

“Depunerea spre finanțare a acestui proiect, în valoare de 23.247.344,84 lei (cca. 5 milioane euro) reprezintă încă o dovadă a eforturilor permanente pe care le avem în susținerea dezvoltării infrastructurii turistice la nivelul județului Vâlcea, turismul fiind unul dintre cele mai dinamice sectoare de activitate pe plan mondial şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai importante generatoare de locuri de muncă.”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Sorin Vasilache: „Nu am fi putut accesa proiectul fără sprijinul Consiliului Județean”

 

De cealaltă parte, primarul orașului Băile Olănești, Sorin Vasilache mulțumește Consiliului Județean Vâlcea pentru implicarea de care dă dovadă pentru dezvoltarea turistică a statiunii Băile Olănești: „Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii de turism în oraşul Băile-Olăneşti” va atrage până la 5 milioane de euro fonduri europene şi va cuprinde construirea de piste de biciclete, modernizarea străzilor din staţiune şi a celor două parcuri balneare care au mai rămas nemodernizate.Consiliul Judeţean ne va sprijini in vederea întocmirii studiului de fezabilitate care va fi depus la ADR Sud-Vest Oltenia. Proiectul va cuprinde modernizarea infrastructurii de turism. Este un mare ajutor, prin faptul că preşedintele Constantin Rădulescu a fost de acord să facă studiul de fezabilitate şi să aloce şi o parte din cofinanţare. Şi noi avem partea noastră, dar este un proiect pe care nu l-am fi putut accesa fără sprijinul Consiliului Judeţean”, ne-a declarat primarul orașului Băile-Olănești, Sorin Vasilache.

Ramona BĂLTEANU

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...