Proiecte şi investiţii la Milcoiu

 Breaking News

Proiecte şi investiţii la Milcoiu

Proiecte şi investiţii la Milcoiu
noiembrie 26
13:14 2018

 

 

La Milcoiu, în această perioadă s-au reluat lucrările de asfaltarea pe drumul comunal 26, de la kilometrul  3+000 până la 5+068 şi DC28, de la kilometrul 0+000 până la 1+208. Investiţia se realizează cu fonduri alocate prin Ministerul Dezvoltării. Cu fonduri alocate prin PNDL-2 se vor mai construi şapte podeţe. Investiţia are valoarea de 1,4 miliarde de lei, şi priveşte extinderea reţelei de apă în satul Ciuteşti-Lunca şi modernizarea prin asfaltare a drumului comunal 27A. În vara acestui an, pentru localitatea Milcoiu, statul a alocat suma de 2,9 miliarde de lei în vederea refacerii alunecării de teren care s-a produs pe drumului comunal 28 Milcoiu – Izbăşeşti, în urma precipitaţiilor care au avut loc: „În această perioadă au fost câteva localităţi care au primit fonduri de la stat pentru situaţii de urgenţă, pentru alunecările de teren produse pe drumurile comunale, podeţe şi drumuri judeţene. Prin aceste alocări a există pentru statul român o definiţie care delimitează clar denumirea de stradă faţă de cea de drum comunal. Astfel, banii au fost alocaţi cu destinaţie precisă, nu în funcţie de gravitatea situaţiei. Spun asta fiindcă celelalte alunecări de teren din localitate sunt pe străzi. În situaţia aceasta, statul nu a alocat fonduri pentru problemele grave din zonele respective, am întrebat şi aşa mi s-a răspuns. Statul nu a luat în calcul şi gravitatea situaţiei din satul Costăcheşti, care s-a produs în urma ploilor din vara anului 2010. În situaţia aceasta s-a încadrat doar alunecarea de teren activată pe drumul comunal 28, pe o porţiune de 20 de metri, pentru care am primit fonduri de la stat. Acest drum este prins în proiectul de modernizare prin asfaltare cu fonduri alocate prin PNDL-2. Alunecările de teren sunt probleme majore pe care localitatea Milcoiu le are, iar acest lucru mă doare. Dacă cetăţenii nu au drumurile stabile înseamnă că nu au nimic, şi au dreptate: degeaba au apă la robinet şi canalizare”, a subliniat primarul comunei Milcoiu, Daniel Muşat.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...