La Şirineasa se fac asfaltări cu bani din economii

 Breaking News
La Şirineasa se fac asfaltări cu bani din economii
decembrie 03
10:53 2018

 

În urma licitaţiei proiectului de asfaltare, administraţia locală din Şirieasa a făcut o economie financiară în valoare de 7 miliarde de lei. În urma unei adrese făcută de primarul Ion Streinu, Ministerul Dezvoltării a returnat în conturile primăriei o parte din suma economisită pe care o va direcţiona către lucrări similare: „Sunt fonduri pe care Ministerul Dezvoltării ni i-a luat. În situaţia aceasta m-am supărat, fiindcă legea spune că economiile rămase pot rămâne în bugetul primăriei şi se pot folosi la lucrări similare în localitate. În această situaţie, am făcut o adresă către Ministerul Dezvoltării care ne-a returnat 4 miliarrde dintre cele 7 miliarde, în urma unuiact adiţional constituit la contractul de finanţare de la aceea dată. Proiectul despre care vorbim s-a derulat prin PNDL-1 și a vizat asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 7,18 kilometri. Banii îi vom direcţiona spre lucrări de asfaltare a drumului comunal 18,unde au mai rămas câteva crâmpeie de modernizat, sau pentru asfaltarea altordrumuri comunale”,a subliniat primarul din Şirineasa,Ion Streinu.

Drumurile comunale, în atenţia primarului Ion Streinu

Administraţia locală din Şirineasa are un proiect depus la Ministerul Dezvoltării în vederea asfaltării drumurilor comunale pe o lungime de 9 kilometri. Această investiţie esteun proiect de suflet al primarului care,la ultima sesiune, nu a obținut finanțare. Primarul speră,însă, să intre la finanţare în urmaeconomiilor prin Programul PNDL-2, fonduricare se vor aloca de Consiliul Judeţean: „Proiectulare o valoare mare, daralocarea fondurilorse poate faceşi în mai multe tranşe. Într-adevăr, într-o localitate, pe lângă sănătate şi educaţie, starea drumurilor este extrem de importantă.La Şirineasa, din totalul celor 22 de kilometri de drumuri comunale, sunt asfaltaţi până în prezent 13 kilometri, mai mult de jumătate. Sunt sigur că voi găsi înţelegere pentru o astfel de investiţie extrem de importantă pentru comunitate, din partea conducerii Consiliului Judeţean”, a precizat primarul.

 

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Rapidauto.ro este un magazin online de piese auto cu peste 17 ani vechime

Echipa RapidAuto.ro a început ca un distribuitor de piese auto în zona de vest a României, sub numele de Best Auto Vest, ajungând prin BestAutoVest.ro până la a fi un retalier online de piese şi accesorii auto adaptat la nevoile consumatorului modern.

Vrei sa faci plaja in luna ianuarie? Iata ce destinatii sa alegi!

Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp,apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore intrafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung in 2-3 ore?
Probabil, nu de putine ori ai auzit replica: „Imbraca-te mai gros ca o sa racesti!” si cu toate ca ai respectat-o ad literam, tot nu ai reusit sa eviti inevitabilul.

 

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Stirile pe zile

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.   ian. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...