La Şirineasa se fac asfaltări cu bani din economii

 Breaking News

La Şirineasa se fac asfaltări cu bani din economii

La Şirineasa se fac asfaltări cu bani din economii
decembrie 03
10:53 2018

 

În urma licitaţiei proiectului de asfaltare, administraţia locală din Şirieasa a făcut o economie financiară în valoare de 7 miliarde de lei. În urma unei adrese făcută de primarul Ion Streinu, Ministerul Dezvoltării a returnat în conturile primăriei o parte din suma economisită pe care o va direcţiona către lucrări similare: „Sunt fonduri pe care Ministerul Dezvoltării ni i-a luat. În situaţia aceasta m-am supărat, fiindcă legea spune că economiile rămase pot rămâne în bugetul primăriei şi se pot folosi la lucrări similare în localitate. În această situaţie, am făcut o adresă către Ministerul Dezvoltării care ne-a returnat 4 miliarrde dintre cele 7 miliarde, în urma unuiact adiţional constituit la contractul de finanţare de la aceea dată. Proiectul despre care vorbim s-a derulat prin PNDL-1 și a vizat asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 7,18 kilometri. Banii îi vom direcţiona spre lucrări de asfaltare a drumului comunal 18,unde au mai rămas câteva crâmpeie de modernizat, sau pentru asfaltarea altordrumuri comunale”,a subliniat primarul din Şirineasa,Ion Streinu.

Drumurile comunale, în atenţia primarului Ion Streinu

Administraţia locală din Şirineasa are un proiect depus la Ministerul Dezvoltării în vederea asfaltării drumurilor comunale pe o lungime de 9 kilometri. Această investiţie esteun proiect de suflet al primarului care,la ultima sesiune, nu a obținut finanțare. Primarul speră,însă, să intre la finanţare în urmaeconomiilor prin Programul PNDL-2, fonduricare se vor aloca de Consiliul Judeţean: „Proiectulare o valoare mare, daralocarea fondurilorse poate faceşi în mai multe tranşe. Într-adevăr, într-o localitate, pe lângă sănătate şi educaţie, starea drumurilor este extrem de importantă.La Şirineasa, din totalul celor 22 de kilometri de drumuri comunale, sunt asfaltaţi până în prezent 13 kilometri, mai mult de jumătate. Sunt sigur că voi găsi înţelegere pentru o astfel de investiţie extrem de importantă pentru comunitate, din partea conducerii Consiliului Judeţean”, a precizat primarul.

 

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...