La Stroeşti, bilanțul activității primarului Toma Ciolacu este pozitiv

 Breaking News
  • No posts were found

La Stroeşti, bilanțul activității primarului Toma Ciolacu este pozitiv

La Stroeşti, bilanțul activității primarului Toma Ciolacu este pozitiv
decembrie 03
10:57 2018

 

.

Cea mai mare mulțumire pe care o are gospodarul-șef din Stroești este faptul că bilanțul pe care îl face este unul pozitiv. Adună realizările, reușitele, iar rezultatele depășesc cu mult numărul lucrurilor pe care încă nu le-a realizat, din motive independente de voinţa sa: „Un bilanţ al activităţii acestei primării îl fac în fiecare zi, şi perioade mai mari. Important este faptul că, în mare parte, sunt mulţumit şi eu, dar şi cetăţenii. În cei doi ani am reuşit să realizez mai mult decât mi-am propus. Nu sunt doar vorbe, sunt lucruri care se văd, majoritateafiindinvestiţii promovate de mine. Un singur proiect l-am preluat, dar a fost promovat în mandatul când am ocupat funcţia de primar, şi care s-a finalizat în această perioadă. Este vorba despre staţia de pompare şi alimentare cu apă din satul Dianu”, a precizat primarul Toma Ciolacu. Proiectul s-a realizat cu fonduri alocate de la Ministerul Dezvoltării. Dianu rămăsese singurul sat din localitate care nu avea un sistem de alimentare cu apă performant, pentru a putea sădeservească întreaga comunitate.„Cu această ultimă investiţie, toată lumea din comuna Stroeşti beneficiază acum de apa la poartă. Spun acest lucru fiindcă nu s-au racordat toate gospodăriile la sistemul de apă, dar, în viitor, cu siguranţă,toate gospodăriile vor avea apă la robinet. Într-adevăr, costurile sunt cam mari, pentru că sunt trei staţii de pompare. Satul Dianu se află laaltitudinea de aproximativ 900 de metri faţă de centrul comunei, iar apa trebuie împinsă şi dusă în bazinul de alimentare, după care pleacă prin cădere liberă în reţea. Pentru ca apa să ajungă în acest sat, la fiecare gospodărie, cu presiunea corespunzătoare, a fost nevoie de realizarea acestei stații de pompare, care consumă curent. Dar,una peste alta,cheltuialase va echilibra,sperăm să se racordeze cât mai multe gospodării, pentru a putea amortiza, în timp,investiţia”, a declarat primarul Toma Ciolacu.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...