APAVIL SA – COMUNICAT –

 Breaking News

APAVIL SA – COMUNICAT –

decembrie 18
14:57 2018

În data de 14.12.2018, din cauza unei avarii majore a conductei de apă DN600 (existentă în incinta ETA SA) și care alimentează zona de sud a orașului, inclusiv CET și OLTCHIM, a fost sistată furnizarea apei potabile atât către consumatorii din zona de sud a orașului, cât și către cei din orașul Ocnele Mari.

Deoarece această avarie a afectat furnizarea apei potabile pe o arie extinsă și din respect pentru utilizatorii serviciilor societății, considerăm necesară o informare asupra acțiunilor întreprinse de Apavil SA în vederea soluționării, în cel mai scurt timp, a acestei situații.

În noaptea de 13 spre 14 decembrie, dispeceratul a sesizat o modificare a parametrilor (creșterea debitului) pe conducta DN 600. Dispecerii s-au deplasat imediat pe traseul conductei și au identificat avaria în incinta Societății ETA SA. A fost activată echipa de intervenție care s-a deplasat la fața locului procedând la inițierea operațiunilor de izolare a zonei și de pregătire pentru intervenție. La ora 01:20 a fost întreruptă furnizarea apei potabile pentru a se putea interveni în zona de avarie. De la ora 02:20 până la ora 14:00, echipele de intervenție au realizat lucrări de spargere a platformei betonate sub care se afla conducta (la o adâncime de 2 m), excavații și evacuarea apei existentă pe conductă, după închidere. Au urmat operațiunile de pregătire a conductei pentru întregire, iar în dimineata zilei de 15 dec, ora 04:00, lucrările au fost finalizate și s-a început umplerea conductei urmând aducerea apei la parametrii de potabilitate și presiune.

Având în vedere faptul că pe acest tronson nu s-au efectuat lucrări de intervenții, nu s-au constatat acces sau intervenții neautorizate, iar defecțiunile nu puteau fi prevăzute sau constatate prin inspectare (ținând cont de poziționarea conductei), există posibilitatea existenței un defect de fabricație pe o zonă mică a conductei, care în timp a provocat corodarea armăturii și, implicit, producerea avariei.

Pe această cale dorim să mulțumim tuturor consumatorilor afectați de sistarea apei potabile pentru înțelegere și să îi asigurăm că Societatea Apavil tratează cu maximă seriozitate și responsabilitate relația cu clienții săi, principalul scop fiind menținerea unor standarde ridicate în ceea ce privește serviciile și calitatea apei potabile. De asemenea, mulțumim Municipiului Râmnicu Vâlcea, Orașului Ocnele Mari, Societății ETA SA, Societății Piețe Prest SA, Direcției de Sănătate Publică și, nu în ultimul rând, tuturor angajaților Societății Apavil SA pentru eforturile susținute și pentru spiritul de echipă de care au dat dovadă pentru remedierea în cel mai scurt timp posibil a acestei avarii.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...