Moș Crăciun vine negreșit în comuna Tetoiu

 Breaking News

Moș Crăciun vine negreșit în comuna Tetoiu

Moș Crăciun vine negreșit în comuna Tetoiu
decembrie 18
11:30 2018

De  un moment festiv vor avea parte şi copiii din Tetoiu. Moş Crăciun va veni cutolba plinăde darurişi anul acesta, pentru ceiaproximativ 220 de copii dinTetoiu. În fața pomului de iarnă, copiii vor primi în dar pachete cu dulciuri şi jucării, iar, la rândul lor,prichindeii le voroferi celor prezenţi la spectacolul de Crăciunpoezii şicolinde tradiţionale. Acesta este modul în care administraţia locală dinTetoiu aduce bucurie copiilor în preajma tuturor sărbătorilor: „Anual,deCrăciun, de Sfântul Nicolaeşi cu alte ocazii încercăm să le aducem zâmbetul pebuze tuturor copiilor. În localitatesunt familii ale căror nevoi sunt mari,însă facem și noi, ca reprezentanți ai administrației locale, tot ce putem.Când am ajuns primar am încercat să găsesc soluții și, împreună cu echipa dinprimărie şi Consiliul Local, am stabilit că unul dintre lucrurile pe care putemși trebuie să le facem este să îi ajutăm măcarîn anumite ocazii, atunci cândcopiii se aşteptă să primeascăun cadou,și voi continua tradiția cât voi fiprimar”, ne-a declarat Lucian Antonie.

Pentru conducerea administraţiei locale din Tetoiu,şcolile sunt prioritatea zero

S-au atras fonduri prin Ministerul Dezvoltării în vederea lucrărilor de construire a grupurilor sanitare interioare, anveloparea şi racordarea acestora la reţeaua de apă curentă, pentru modernizarea clădirilor unde învaţă copiii, în aşa fel încât şi elevii din Tetoiu să se poată bucura de şcoli cu dotare corespunzătoare: „Acestea sunt condiţiile normale pe care orice unitate de învăţământ ar trebui să le ofere. Referitor la cele trei investiţii de modernizare a şcolilor finanţate prin PNDL-2 pot să spun că proiectul tehnic este finalizat şi urmează să organizăm licitaţia de execuţie pentru toate trei. Înainte de a fi primar sunt dascăl de meserie, iar acest lucru mă responsabilizează şi mai mult. Cât voi fi primarvoi face tot ce îmi stă în putinţă sa atrag fonduri,astfel încât şcolile din Tetoiu să concurezecu cele de la oraş.Pe lângă aceste proiecte avem sistemul de apă, un proiect finalizat, dar şi reţeaua de canalizare,realizată în procent de 80%. Dacă ne permite timpul pentru aputem relua lucrările când mai repede, investiţia va fi gata cât de curând”, a precizat primarul din Tetoiu.

Claudia Şchiopu #��%z���yfԬx��0<��b���8�����nl�ah�3ߋbl�� ���욨a w��(

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...