Investiţii şi proiecte, la Stoileşti

 Breaking News

Investiţii şi proiecte, la Stoileşti

Investiţii şi proiecte, la Stoileşti
decembrie 21
07:44 2018

Despre reţeaua de apă, primarul declară că localitatea este prinsă în master planul judeţului în vederea construirii a trei puţuri de mare adâncime, a unui bazin de captare, a trei staţii de clorinare, unei staţii de pompare şi pentru extinderea reţelei pe o lungime de un kilometru, exact ceea ce trebuia ca sistemul de apă din localitate să funcţioneze în parametri normali.

În localitate nu există reţea de canalizare, şi nici pe viitor administraţia locală nu are în plan înfiinţarea sistemului din cauzareliefului destul de dificil, cu case împrăştiate, cu zone mai puţin accesibile,cu distanţe de peste 10 kilometri de parcurs între diferite cătune, aspect care generează o mai dificilă gestionare a comunei.În situaţia aceasta canalizarea nu poate să funcţioneze: „Pentru comunitate, lipsa sistemului de canalizare nu reprezintă un impediment.Multe familii sunt îmbătrânite și nu toate gospodăriile au băi în casă.Cu toate acestea localitatea este într-o continuă modernizare. Sistemul de apă existent nu este predat în vederea administrării la Apavil, acest lucru se va întâmpla după finalizarea investiţiilor care vor demara prin master planul judeţului. În prezent sistemul este administrat de primărie, prin serviciul intern, iar preţul unui metru cub de apă este de 2,5 lei”, a precizat primarulFlorin Ionescu.

Cu un buget sărac şi cu o rectificare nu prea mare, la Stoileştis-au făcut destul de multe investiţii: „Am strâns cureaua şi, în toţi aceşti ani, aşa am reuşit să mişcăm lucrurile în comună. S-a construit un dispensar modern, am ridicat un pod, s-a betonat un drum pe o lungime de 630 de metri, în satul Malu am construit un alt pod, un alt drum protejat cu gabioane, avem multe proiecte realizate din bugetul local. Economisim de peste tot şi, în fiecare an, ne rămânși bani şi pentru mici investiţii. Referitor la rectificare, o parte din sumă a mers la salarizare, iar trei miliarde s-au dus spre partea de cofinanţare a proiectului de achiziţie a unui buldoexcavator”, a mai declarat primarul din Stoileşti, Florin Ionescu.

Claudia Şchiopu �wE

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...