INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 19 – 25 ianuarie 2019

 Breaking News

INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 19 – 25 ianuarie 2019

ianuarie 25
08:22 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 19 – 25 ianuarie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Dealul Malului nr. 50 și Lucian Blaga.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă la adresele: str. Alexandru Sahia nr. 11 și Calea lui Traian nr. 272.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-au executat lucrări de desăpezire la stațiile de pompare apă: Cojocarilor, Apusului, Prunului, Buda, Ioana Radu, Aranghel, Livezi, Dealul Malului nr.  1 , 2 și 3, Fețeni 1 si 2, Viilor, Zambilelor;
  • continuă verificările de etanșeitate și spălare rețea pe strada Stolniceni – străduța laterală, în urma finalizării lucrărilor de extindere rețea apă și execuție branșamente;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Lucian Blaga; Bd. Tineretului – Bl. A11/3, A11/1; str. Mihai Eminescu – Bl. C11; C12; C13; str. Antim Ivireanul; str. Carol I – Bl. D7, Bl. D3; Str. Calea lui Traian – Bl.Filipin; str. Ostroveni nr.136A; str. Grigore Procopiu – Bl. G1; str. Ferdinand – Bl. O4; str. Al. Sahia nr.20; Bulevardul Tineretului – Bl. A9, Bl. B4; str. Lucian Blaga -Bl. A32/1; str. Nicolae Iorga – Bl. A26; str. Rapsodiei – Bl. D11; str. Republicii – Bl. I10; str. Grigore Procopiu – Bl. G3; str. Matei Basarab – Bl. 110 și Bl. 112; Bulevardul Pandurilor – Bl. A8/1; str. Regina Maria – Bl. C12; str. I. C. Brătianu – Bl. A65, Bl. A66 și Bl. A67; str. Libertății – Bl. A17.

CĂMINE CURĂŢATE. S-au verificat și curățat manual căminele de canalizare și gurile de scurgere pe străzile: Lucian Blaga, Gen. Magheru, Regina Maria, Gib. Mihăescu, Știrbei Vodă, Splaiul Independenței, Eroilor, Libertății, Ion Referendaru, Ostroveni, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, Nicolae Iorga, I.C.Brătianu, Mihai Eminescu, Remus Bellu, Carol I, Eugen Ciorăscu și Bd. Tineretului.
9 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 9 apometre, dintre care 8 verificate și înlocuite și un montaj apometru nou. De asemenea, au fost realizate 3 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 17 avize de amplasament și un aviz tehnic.                                                                                                                                                                                               

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...