Actul constitutiv al SC Parc Ind Vâlcea SA, modificat semnificativ de Adunarea Generală a Acţionarilor

 Breaking News

Actul constitutiv al SC Parc Ind Vâlcea SA, modificat semnificativ de Adunarea Generală a Acţionarilor

Actul constitutiv al SC Parc Ind Vâlcea SA, modificat semnificativ de Adunarea Generală a Acţionarilor
februarie 03
00:06 2019

Joi, 31 ianuarie 2019, Consiliul Judeţean Vâlcea a mandatat reprezentantul Judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Parc Ind Vâlcea SA să aprobe modificarea actului constitutiv al societăţii. Având în vedere modificările legislative intervenite de la data aprobării actului constitutiv al SC Parc Ind Vâlcea SA, Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 35 din 28 februarie 2013, actualizată, s-a impus completarea şi modificarea acestuia. Potrivit Hotărârii Consiliului Judeţean nr. 37 din 31 august 2016, reprezentanţii Judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Parc Ind Vâlcea SA au fost desemnaţi Alexandru Oproaica şi Daniel Condescu. Prin cererea depusă în data 24 mai 2018, Daniel Condescu a renunţat la mandat. S-a propus reducerea numărului de administratori de la 5 la 3, fapt motivat pe de-o parte de situaţia financiară precară a societăţii şi, pe de altă parte, de propunerea Comisiei de selecţie pentru desemnarea administratorilor societăţii, numită prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 128 din 30 iulie 2018, pe motiv că nu s-au depus mai mult de două candidaturi la procesul de selecţie, neexistând posibilitatea întocmirii listei scurte, procedura reluându-se de fiecare dată. Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, în cazul societăţilor administrate potrivit sistemului unitar, consiliul de administraţie este format din 3-7 membri, persoane fizice sau juridice, cu experienţă în îmbunătăţirea performanţei societăţilor sau regiilor autonome pe care le-au administrat sau condus. S-a propus efectuarea de modificări în sensul înlocuirii unor acte normative care au fost abrogate şi cele în vigoare, astfel: OUG nr. 34/2014 privind achiziţiile publice a fost înlocuită de Legea nr. 98/2016; OUG nr. 90/2008 privind auditul statutar al situaţiilor financiare anuale şi al situaţiilor financiare anuale consolidate şi de modificare a unor acte normative a fost înlocuită cu Legea nr, 162/2017; Ordonanţa de urgenţă nr. 79/2008 privind măsurile economico-financiare la nivelul unor operatori economici a fost înlocuită de Ordonanţa nr. 26/2013; Ordonanţa nr. 65/2001 privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale este înlocuită de Legea nr. 186/2013; la „Dispoziţii finale” a fost inclusă pe lângă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice cu modificările şi completările ulterioare şi Legea nr. 111/2016 pentru aprobarea acesteia. La sfârşitul anului trecut, Consiliul Judeţean Vâlcea a decis mandatarea reprezentantului său în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Parc Ind Vâlcea SA să declanşeze procedura de selecţie pentru patru membri în consiliul de administraţie. Valoarea totală a proiectelor aferente celor două parcuri industriale este de 37,62 milioane de lei, din care Parcul Industrial Drăgăşani – 25,95 milioane de lei şi Parcul Industrial Bălceşti – 11,66 milioane de lei.

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...