INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 09 – 15 februarie 2019

 Breaking News

INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 09 – 15 februarie 2019

februarie 15
13:38 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 09 – 15 februarie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Știrbei Vodă, Danil Ionescu, Drumul Gării nr. 50.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă la adresele: str. Danil Ionescu intersecție cu Intrarea Petre Bardașu, zona Troianu – Ferma Diana, Bd. Nicolae Bălcescu – Grup Oltchim, str. Drumul Gării nr. 50 și str. Dobrogeanu Gherea nr. 12.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a înlocuit branșamentul de apă potabilă  cu țeavă PEHD D32mm, 14ml, pe strada Calea lui Traian nr. 189;
  • a fost remediată rețeaua de canalizare menajeră și pluvială DN300, 8ml, pe str. Depozitelor nr.28;        
  • au fost fixate rama și capacul căminului de canalizare pe str. Eugen Ciorăscu – Bl.A51
  • s-a refăcut rețeaua de canalizare menajeră DN400, 2ml,  pe str. Calea lui Traian Sud – Bl.S16
  • a fost executat racord de canalizare menajeră, DN160, 3ml, pe str. Luceafărului nr.5, Bl. A20, sc. A și sc. B;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

            CĂMINE CURĂȚATE. S-au verificat și curățat manual căminele de canalizare și gurile de scurgere pe     străzile: Tineretului, Stejarului, Teilor, Bradului, Pandurilor, Trandafirilor și Luceafărului.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. I. C. Brătianu – Bl. A65, Bl. A70 și Bl. C19; str. Nicolae Iorga – Bl. A24/3; Bd. Tineretului – Bl. A54, sc.D, Bl. A11/2; str. Mihai Eminescu – Bl. B12; str. Ostroveni – Bl. 101; str. Calea lui Traian – Bl. L, sc. C, Bl.27; str. Știrbei Vodă; str. Lucian Blaga – Bl. A32/1 și A32/2; str. Luceafărului – Bl. A23, sc.A, Bl. A18, sc. C și Bl. A20; str. Nicolae Titulescu – Bl. I8, sc. A; Bd. Tudor Vladimirescu – Bl. 5; str. General Magheru – Bl. S3; str. Decebal – Bl. H2 și Bl. 159; Str. Henri Coandă – Bl. P4 și Bl. R10; str. Rapsodiei – Bl. I6, sc. A și B și str. Aleea Stejarului – Bl. B1.

24 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 24 apometre, dintre care 22 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 9 avize de amplasament și un aviz tehnic.      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...