INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 09 – 15 februarie 2019 – Impact real

INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 09 – 15 februarie 2019

 Breaking News

INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 09 – 15 februarie 2019

februarie 15
13:38 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 09 – 15 februarie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Știrbei Vodă, Danil Ionescu, Drumul Gării nr. 50.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă la adresele: str. Danil Ionescu intersecție cu Intrarea Petre Bardașu, zona Troianu – Ferma Diana, Bd. Nicolae Bălcescu – Grup Oltchim, str. Drumul Gării nr. 50 și str. Dobrogeanu Gherea nr. 12.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a înlocuit branșamentul de apă potabilă  cu țeavă PEHD D32mm, 14ml, pe strada Calea lui Traian nr. 189;
  • a fost remediată rețeaua de canalizare menajeră și pluvială DN300, 8ml, pe str. Depozitelor nr.28;        
  • au fost fixate rama și capacul căminului de canalizare pe str. Eugen Ciorăscu – Bl.A51
  • s-a refăcut rețeaua de canalizare menajeră DN400, 2ml,  pe str. Calea lui Traian Sud – Bl.S16
  • a fost executat racord de canalizare menajeră, DN160, 3ml, pe str. Luceafărului nr.5, Bl. A20, sc. A și sc. B;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

            CĂMINE CURĂȚATE. S-au verificat și curățat manual căminele de canalizare și gurile de scurgere pe     străzile: Tineretului, Stejarului, Teilor, Bradului, Pandurilor, Trandafirilor și Luceafărului.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. I. C. Brătianu – Bl. A65, Bl. A70 și Bl. C19; str. Nicolae Iorga – Bl. A24/3; Bd. Tineretului – Bl. A54, sc.D, Bl. A11/2; str. Mihai Eminescu – Bl. B12; str. Ostroveni – Bl. 101; str. Calea lui Traian – Bl. L, sc. C, Bl.27; str. Știrbei Vodă; str. Lucian Blaga – Bl. A32/1 și A32/2; str. Luceafărului – Bl. A23, sc.A, Bl. A18, sc. C și Bl. A20; str. Nicolae Titulescu – Bl. I8, sc. A; Bd. Tudor Vladimirescu – Bl. 5; str. General Magheru – Bl. S3; str. Decebal – Bl. H2 și Bl. 159; Str. Henri Coandă – Bl. P4 și Bl. R10; str. Rapsodiei – Bl. I6, sc. A și B și str. Aleea Stejarului – Bl. B1.

24 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 24 apometre, dintre care 22 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 9 avize de amplasament și un aviz tehnic.      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.


Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.


Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.


Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

 

Angajarea în videochat – mai avantajoasă decât s-ar putea crede

Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani.

Stirile pe zile

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.   mart. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...