Bilanţ pentru 2018 şi planuri pentru 2019, la Frânceşti

 Breaking News

Bilanţ pentru 2018 şi planuri pentru 2019, la Frânceşti

Bilanţ pentru 2018 şi planuri pentru 2019, la Frânceşti
februarie 25
10:29 2019

Daniel Parschiv, primarul localităţii Frânceşti spune că primi doi ani de mandat au fost ani cu reuşite pentru administraţia locală. După o perioadă de pregătire a proiectelor, cu strategii şi întocmirea diverselor documentaţii, a reuşit să implementeze acum un număr destul de important de proiecte: „Suntem mulţumiţi, fiindcă am obţinut destul de multe lucruri din punct de vedere investiţional. Punând într-o balanţă, comunitatea nu are de suferit şi acest lucru este cel mai important. Eu sunt liberal, dar culoarea politică nu a influenţat negativ factorul politic. După doi ani care au trecut din acest mandat, în afară de proiectul de alimentare cu apă, în localitate sunt lucrări de opt milioane de euro care au început şi care vor începe, bani pe care i-a atras administraţia locală în aceşti ani”, afirmă primarul Daniel Paraschiv.

Daca 2018 a fost un an în care au fost finalizate contractele de lucrări pentru investiţiile care vor urma, anul 2019 se anunţă un an al şantierelor, anul când vor începe să se vadă roadele muncii celor doi ani, iar linia se va trage în 2020: „Prin Consiliul Judeţean, în afară de regularizarea pârâului Bistriţa se mai adaugă proiectul de reabilitare şi modernizare a DJ 646B. Drumul Judeţean va beneficia de lucrări de refacere şi reabilitare a sistemului rutier, de construire şi consolidare de poduri, amenajare de şanţuri, rigole şi podeţe, precum şi de construire a unui zid de sprijin. Consiliului Judeţean Vâlcea s-a deplasat în comuna Frânceşti, unde, alături de specialişti din cadrul instituţiei, a predat amplasamentul constructorului, în vederea demarării lucrărilor de proiectare şi execuţie”, a precizat primarul.

Daniel Paraschiv: „Ne-am propus să aducem Frânceştiul în rândul localităţilor dezvoltate ale judeţului”

Mai multe tronsoane de drum vor fi asfaltate cu bani atraşi de la Guvern şi din bugetul statului: „Am reuşit, dar nu a fost uşor, fiindcă reţeaua de drumuri este vastă: avem 116 drumuri de interes local, la care se adaugă drumurile de tarla. Toate acestea, însumate, depăşesc 200 de kilometri. Fiecare îşi doreşte să aibă uliţa asfaltată, dar nu se pot face toate o dată. Cetăţenii trebuie să înţeleagă că primarul nu este magician, iar primăria nu-i bancă: avem o sumă de bani destul de limitată pe care trebuie să-i gestionăm corect, în limita legii. Pentru comunitatea din Frânceşti asfaltarea este cerinţa primordială, vor apă la robinet, şi au nevoie de canalizare, fiindcă nu au unde să îşi deverseze apa menajeră. Haznaua este doar o soluţie de moment, canalizarea fiind singura soluţie viabilă. Cu toate acestea, ne-am propus să aducem Frânceştiul în rândul localităţilor dezvoltate ale judeţului”, spune Daniel Paraschiv.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...