APAVIL – COMUNICAT –

 Breaking News

APAVIL – COMUNICAT –

februarie 26
13:19 2019

În cursul săptămânii trecute a fost distribuită, în municipiu, o „informare” intitulată ”Primăria pune din nou taxă pe apa de ploaie!” aparținând, se pare, PNL Rm. Vâlcea și, conform căreia, Societatea Apavil SA va factura din nou serviciile pentru apa meteorică fără a avea la bază o dispoziție a Consiliului Local Rm. Vâlcea.

După cum se știe, în luna iulie a anului 2018, urmare modificărilor legislative din Legea 215/ 27.07.2018 pentru modificarea și completarea Legii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/ 2006 și anume la art.31, a fost introdus alineatul (23) conform căruia ”Costurile generate de colectarea, transportul, epurarea și evacuarea apelor pluviale sunt suportate de utilizatorii serviciului.”

La sfârșitul anului trecut acest alineat a fost abrogat prin OUG 114/29.12.2018.

Așadar, Societatea Apavil SA nu facturează apa meteorică. Orice schimbare în politica tarifară a societății se face de către  Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „APA Vâlcea” prin modificarea Regulamentului serviciului de alimentare cu apă și de canalizare. Mai mult decât atât, societatea nu intenționează să solicite ADI Apa Vâlcea modificarea acestui regulament în sensul introducerii facturării apei pluviale.

Considerăm că afirmațiile făcute sunt tendențioase și aduc atingere imaginii Societății Apavil SA, de aceea solicităm PNL Rm. Vâlcea să declare public dacă își asumă sau nu, conținutul și distribuirea acelei așa-zise informări, având în vedere faptul că în afară de sigla partidului nu mai există și alte elemente de identificare.

De asemenea, dorim să informăm utilizatorii serviciilor Apavil SA că societatea refuză să facă parte din jocurile politice inițiate de PNL sau oricare alt partid politic, principalul nostru obiectiv fiind oferirea unor servicii de calitate și apă potabilă la standardele impuse de Uniunea Europeană.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...