INFORMARE PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 23 februarie – 01 martie 2019

 Breaking News

INFORMARE PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 23 februarie – 01 martie 2019

martie 01
15:08 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 23 februarie – 01 martie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: George Țărnea, Buda nr. 9/11, Calea lui Traian intersecție cu strada Cetățuia (parcare), Ostroveni nr. 37, Căzănești nr. 99 și Rapsodiei Bl. R2.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă la adresele: Căzănești nr. 99, Ostroveni nr. 37 și Rapsodiei Bl. R2.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

 • s-au executat sondaje pe rețeaua PREMO 600 – strada Calea lui Traian;
 • s-au montat trei cutii protecție vane și o cutie protecție hidranți pe strada Stolniceni;
 • a fost reparat un cămin deteriorat și ridicată la cotă gura de scurgere pe str. Constantin Brâncuși – Bl. M2, sc. C;
 • au fost curățate manual caminele din zona centrală – River Plaza Mall;
 • s-a turnat mixtură asfaltică în vederea readucerii terenului la starea inițială pe str. Nicolae Iorga – Bl. A26;
 • au fost fixate capacele de canalizare pe str. Alexandru Avrămescu – Bl.G;
 • au fost decopertate căminele acoperite cu asfalt și a fost curățat colectorul pe str. Depozitelor;
 • a fost refăcută suprafața carosabilă pe str. Mitropolit Filaret;
 • s-a refăcut căminul de canalizare la Bl. A58, sc. A, a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare și au fost montate rama și capacul în carosabil la Bl. A11/1, pe Bd. Tineretului;
 • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
 • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
 • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.         

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Marin Sorescu – Bl. A37/2; str. Stolniceni – S.C.Antares; str. Marin Preda – Bl. A36/3; Bl. A28/3; str. Spicului nr. 2; str. Colonie Nuci; str. Gib Mihăescu – Bl. 1; str. Dacia – Bl. 14; str. Mihai Eminescu – Bl. B13 și Bl. C10; Bd. Tineretului – Bl. B4 și Bl. A54 ; str. Regina Maria – Bl. L; str. Decebal – Bl. 159; str. Mitropolit Filaret; str. Aleea Trandafirilor – Bl. B8; str. Straubing; str. Calea lui Traian – Bl. 7 și Bl.12.

35 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 35 apometre, dintre care 30 verificate și înlocuite și 5 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 6 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 9 avize de amplasament și 3 avize tehnice.      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...