Gutău le dă peste nas adversarilor politici şi se laudă cu investiţiile din Râmnic: „Voi candida cât mă vor ţine picioarele”

 Breaking News

Gutău le dă peste nas adversarilor politici şi se laudă cu investiţiile din Râmnic: „Voi candida cât mă vor ţine picioarele”

Gutău le dă peste nas adversarilor politici şi se laudă cu investiţiile din Râmnic: „Voi candida cât mă vor ţine picioarele”
martie 02
19:05 2019

Zilele trecute, primarul Râmnicului, Mircia Gutău a organizat o conferinţă de presă, prin care le-a răspuns adversarilor politici care l-au acuzat prin intermediul unor „fluturaşi” că va pune pe umerii râmnicenilor o taxă pe apa meteorică, plus alte dezinformări privind activitatea sa din primărie. Primarul Râmnicului s-a arătat vizibil deranjat de acţiunile liderilor PNL Râmnicu Vâlcea, cărora le-a transmis că nu are de gând să stea cu mâinile în sân şi că de acum încolo le va răspunde cu „forţa” atacurilor politicianiste:

„Sunt niște oameni disperați, care își dau seama că nu mai au nicio șansă să ajungă la Primăria Râmnicului. Și atunci încearcă să dezbine alianța care funcționează perfect între PSD și PER. Faptul că lucrurile merg bine îi deranjează. Eu știu cine se află în spatele acestor nemernici. Unii care nu au curaj să apară în fața opiniei publice cu propriul nume și își iau numele soției și alți prăpădiți. Să nu creadă niciunul că voi rămâne pasiv și voi răspunde cu dulceață acestor nemernici. Un principiu în viață am învățat și anume că la forță trebuie să răspunzi cu forță. Și așa le voi răspunde. Au tupeu să vină să răspândească astfel de zvonuri când ei nu au făcut nimic, absolut nimic. Nu au făcut decât să se opună în Consiliul Local la fiecare proiect și investiție. Sunt doar Gică Contra. Ei cred că având astfel de atitudini vor putea să se apropie de holul primăriei? Și ca să-i liniștesc: voi candida cât mă vor ține picioarele! Mulți fac speculații că merg în Parlament, dar nu! Asta îmi place să fac și voi candida la primărie cât mă vor ține picioarele. Dacă sunt buni, să vină să mă bată!” – a spus Mircia Gutău.

Mircia Gutău: „14 proiecte cu finanţare europeană sunt contractate de Primăria Râmnicu Vâlcea”

Mai mult decât atât, primarul Mircia Gutău s-a lăudat şi cu proiectele europene pe care primăria le-a contractat în ultima perioadă, menţionând faptul că municipiul reşedinţa de judeţ se afla pe primul loc la numărul de proiecte europene accesat pe regiunea S-V Oltenia. Valoarea tuturor investiţiilor se ridica la peste 40 de milioane de euro: „În cadrul POR, Primăria Râmnicu Vâlcea are în portofoliul 13 proiecte cu finanţare europeană aprobate şi pentru care s-au semnat contractele de finanţare nerambursabilă, unele din acestea aflându-se deja în curs de implementare. Valoarea acestor proiecte totalizează peste 177.152.000 lei. Aceste proiecte sunt: Reabilitare termică internat şi cantină la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Reabilitare termică Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, Reabilitare termică Şcoala Gimnazială I.G. Ducă, 8 proiecte ce cuprind reabilitarea termică a 46 de blocuri de locuinţe din Municipiul Rm-Valcea, Reabilitare iluminat public în Municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusiv realizarea unei canalizaţii subterane noi aferente reţelelor electrice şi de telecomunicaţii, Construirea unei artere de legătură între bd-ul Nicolae Bălcescu şi bd-ul Tineretului spre Nord de la intersecţia acestuia cu strada Gib Mihăescu, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran de pe b-dul Tudor Vladimirescu şi achiziţionarea de autobuze cu combustibili alternativi. La acestea se adaugă proiectul” Soluţii informatice integrate pentru simplificarea procedurilor on-line şi reducerea birocraţiei la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă, cu o valoare de aproximativ 3.000.000 lei”, a mai spus Gutău.

 În fruntea unui clasamentului al valorii proiectelor se situează ” Construirea unei artere de legătură între bd-ul N. Bălcescu şi bd-ul Tineretului spre nord de la intersecţia acestuia cu strada Gib Mihăescu, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran de pe b-dul T. Vladimirescu şi achiziţionarea de autobuze cu combustibili alternativi”, cu o valoare de 70.212.360,50 lei şi” Reabilitare iluminat public în Municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusiv realizarea unei canalizaţii subterane noi aferente reţelelor electrice şi de telecomunicaţii”, cu o valoare de 24.905.743,67 lei. Alte 9 proiecte sunt în curs de evaluare la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...