Reprezentanții Autorității de Management POIM, în vizită de lucru în județul Vâlcea – Impact real

Reprezentanții Autorității de Management POIM, în vizită de lucru în județul Vâlcea

 Breaking News
  • No posts were found

Reprezentanții Autorității de Management POIM, în vizită de lucru în județul Vâlcea

Reprezentanții Autorității de Management POIM, în vizită de lucru în județul Vâlcea
martie 06
20:41 2019

Luni, 4 martie a.c., reprezentanții Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (2014 -2020) și ai Băncii Europene de Investiții au desfășurat o vizită de lucru în județul nostru pentru urmărirea stadiului pregătirii proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Investiția, aflată în pregătire la nivelul operatorului de servicii publice de apă și de canalizare Apavil SA, are o valoare estimată la 240 milioane euro.

Din partea autorității de management au participat la vizita în teren dl. Bogdan Chițescu, director general adjunct al AM POIM; dl. Cristian Mărișteanu, director adjunct direcția Gestionare Proiecte, Evaluare și Contractare Proiecte; dl. Valentin Simion, manager public și dl Adrian Crîngaș, expertul din partea BEI. Vizita s-a încheiat cu o ședință de lucru la sediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea, alături de reprezentații Apavil SA: dl. Gigi Preduș, director general și dl. David Borleanu, director tehnic – exploatare; reprezentații ADI APA Vâlcea: dl. Robert Schell, președinte și dl Răzvan Ionescu, director executiv; dl. Mihai Dobrescu, lider de echipă din partea Eptisa și reprezentanți ai Unității de Implementare Proiecte a Apavil SA.

În cadrul acestei întâlniri au fost analizate stadiul proiectelor de extindere și modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată, stadiul contractului de sprijin pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii. De asemenea, s-au discutat probleme cu care se confruntă operatorii în ceea ce privește elaborarea aplicațiilor de finanțare, dar și măsurile de urgentare a demersurilor privind aprobarea acestora.

Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) a fost elaborat pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale României identificate în Acordul de Parteneriat 2014-2020 şi în acord cu Cadrul Strategic Comun şi Documentul de Poziţie al serviciilor Comisiei Europene.

COMPARTIMENTUL MASS – MEDIA AL APAVIL SA

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.


Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.


Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.


Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

 

Angajarea în videochat – mai avantajoasă decât s-ar putea crede

Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani.

Stirile pe zile

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.   apr. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...