Administrația locală din Sălătrucel a inaugurat prima investiție pe fonduri europene din acest mandat: podul peste pârâul Coiscă

 Breaking News
Administrația locală din Sălătrucel a inaugurat prima investiție pe fonduri europene din acest mandat: podul peste pârâul Coiscă
martie 07
21:00 2019

Aflat la primul mandat, primarul comunei Sălătrucel, Nicolae Sima a demarat câteva proiecte importante pentru comunitate şi iată că, la doar doi ani de la preluarea mandatului a fost inaugurata şi prima investiţie. Este vorba de un proiect pe fonduri europene, prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), investiţie care cuprinde amenajarea unui pod peste pârâul Coiscă şi asfaltarea a 2,7 kilometri de drumuri comunale: „Acest proiect finanţat cu fonduri europene, pe măsura 7.2., prevede dezvoltarea infrastructurii în comună Sălătrucel, care cuprinde construcţia unui pod, în lungime de 92 de metri, în punctul” La Bănăţeni” şi asfaltarea a şase drumuri săteşti, respectiv: uliţa Valea Bodii, în lungime de 1 km, uliţa Mierloi – 160 m, drumul La Grecu Florin – 178 m, uliţa Căzăneşti – 484 m, uliţa Moţoc – 162 m şi uliţa Bucea – 571 m. Toate aceste uliţe au o lungime totală de 2,682 de metri. Podul pe care astăzi îl inauguram, peste pârâul Coiscă va face legătura între cătunul respectiv şi centrul comunei”, a declarat primarul Nicolae Sima. 

Consiliul Județean va reabilita și DJ 703G, drum care face legătura cu viitoarea autostradă Sibiu-Pitești

La invitaţia primarului comunei Sălătrucel, Nicolae Sima, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a participat miercuri, 6 martie a.c., la Sălătrucel, la inaugurarea acestor lucrări de dezvoltare a infrastructurii rutiere din comună. Cu acest prilej, l-a felicitat pe primarul localității pentru investiţiile realizate, de care se vor bucura, atât locuitorii uliţelor Valea Bodii, Drăgiceşti, Grecu, Bucea, Mierloi, Căzăceşti şi La Frunţeanu, care au, de-acum, drumuri asfaltate, cât ceilalţi locuitori ai comunei care vor folosi podul peste pârâul Coiscă, construit, prin acest proiect, în punctul” La Bănăţeni”. 
„De altfel, în zonă, are un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere şi Consiliul Judeţean Vâlcea, în parteneriat cu Oraşul Călimăneşti, Comuna Berislăveşti şi Comuna Sălătrucel. Este vorba de Drumul Judeţean 703 G care porneşte din DN 7CC, localitatea Jiblea Veche (oraşul Călimăneşti), traversează comunele Sălătrucel şi Berislăveşti, până la limită cu judeţul Argeş şi se continuă în judeţul Argeş (Regiunea Sud-Muntenia), până la intersecţia cu DJ 703H, în localitatea Şuici, zona unde este prevăzută realizarea tronsonului de autostrada A1 Piteşti – Sibiu. Lungimea acestui drum care urmează să fie modernizat este de 12,65 km, iar valoarea totală a proiectului, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, este de 84.120.609,31 lei”, a declarat președintele Constantin Rădulescu.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

 

Angajarea în videochat – mai avantajoasă decât s-ar putea crede

Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani.

Rapidauto.ro este un magazin online de piese auto cu peste 17 ani vechime

Echipa RapidAuto.ro a început ca un distribuitor de piese auto în zona de vest a României, sub numele de Best Auto Vest, ajungând prin BestAutoVest.ro până la a fi un retalier online de piese şi accesorii auto adaptat la nevoile consumatorului modern.

Vrei sa faci plaja in luna ianuarie? Iata ce destinatii sa alegi!

Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp,apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore intrafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung in 2-3 ore?

Stirile pe zile

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...