Primarul oraşului Bălceşti, Constantin Aleca dezminte spusele directorului SJU Vâlcea, Dan Ponoran: „Nu este adevărat că nu mai dorim acel serviciu medical şi că dorim altceva” – Impact real

Primarul oraşului Bălceşti, Constantin Aleca dezminte spusele directorului SJU Vâlcea, Dan Ponoran: „Nu este adevărat că nu mai dorim acel serviciu medical şi că dorim altceva”

 Breaking News

Primarul oraşului Bălceşti, Constantin Aleca dezminte spusele directorului SJU Vâlcea, Dan Ponoran: „Nu este adevărat că nu mai dorim acel serviciu medical şi că dorim altceva”

Primarul oraşului Bălceşti, Constantin Aleca dezminte spusele directorului SJU Vâlcea, Dan Ponoran: „Nu este adevărat că nu mai dorim acel serviciu medical şi că dorim altceva”
martie 22
11:01 2019

Controversele pe tema reînfiinţării spitalului de la Bălceşti continua. Prin intermediul unui comunicat de presă transmis opiniei publice pe 12 martie 2019, directorul SJU Vâlcea, Dan Ponoran dădea vina pe primarul Aleca că nu îşi poate îndeplini obligaţiile stabilite, acelea de a moderniza spaţiul unde ar urma să funcționeze secția exterioară SJU: „Am primit o adresă semnată de domnul primar prin care ne informează că îşi doreşte alta structură,  dar care nu întruneşte condiţiile legale pentru a fi înfiinţată. Nu înţelegem această atitudine a domnului primar şi credem că, dacă se doreşte cu adevărat înfiinţarea unei secţii exterioare a SJU Vâlcea în oraşul Bălceşti, atunci toate părţile implicate trebuie să îşi respecte angajamentele şi partenerii. Ne exprimăm, în continuare, disponibilitatea în rezolvarea acestei probleme deosebit de importante pentru vâlceni şi aşteptam ca domnul primar al oraşului Bălceşti să ne comunice dată la care ne poate fi pus la dispoziţie spaţiul necesar desfăşurării activităţii unei secţii exterioare a SJU Vâlcea în oraşul Bălceşti”, se transmitea în comunicatul de presă remis de SJU Vâlcea.

Costurile deschiderii secţiei ajung la 50 miliarde lei vechi

Primarul oraşului Bălceşti, Constantin Aleca iese la atac şi dezminte spusele directorului Dan Ponoran, făcând publică adresa transmisă de primăria Bălceşti către Consiliul Judeţean şi SJU Vâlcea, despre care face referire şi Ponoran. Totodată, primarul Aleca spune că acuzaţiile că nu îşi doreşte înfiinţarea secţiei exterioare sunt nefondate:

„În comunicatul de presă se vorbeşte despre o adresă trimisă de Primăria Bălceşti către Consiliul Judeţean Vâlcea, pentru domnul preşedinte Constantin Rădulescu şi în atenţia domnului director al SJU Vâlcea dr. Ponoran Dan, afirmându-se ca noi nu mai dorim acel serviciu medical şi că ne dorim altceva. Vă prezentăm adresa noastră despre care se vorbeşte. Rugăm ca cei care citiţi să analizaţi şi să vă spuneţi părerea despre această faptă a domnului doctor Ponoran Dan care induce în eroare peste 50.000 de oameni care aşteaptă cu nerăbdare redeschiderea spitalului din Bălceşti. Comisia mixtă, alcătuită de către domnul doctor Ponoran Dan la propunerea domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea încă din 30 mai 2018, a dat soluţia finală pe 08.02.2018, solicitându-se recompartimentarea, reabilitarea şi modernizarea localului conform Legii spitalelor în vederea asigurării funcţionalităţii acestuia cu termen de finalizare a lucrărilor şi începere a activităţii 31.03.2019. Acest termen este nerealizabil, fiind nevoie de o perioadă mult mai mare de timp pentru parcurgerea etapelor impuse de legislaţia specifică (aprobarea noului buget, proiectare, licitaţie, execuţie)”, a fost dezminţirea primarului Constantin Aleca. Potrivit adresei transmise de primăria Bălceşti, costurile deschiderii secţiei ajung la 50 de miliarde lei vechi, fapt ce impune la organizarea unei licitaţii publice şi acest lucru ar fi imposibil de realizat până la sfârşitul lunii martie. Mai jos ataşam adresa transmisă de primăria oraşului Bălceşti către Consiliul Judeţean Vâlcea şi SJU Vâlcea.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.   apr. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...