COMUNICAT

 Breaking News

COMUNICAT

martie 29
12:50 2019

Ca urmare a executării lucrărilor de deviere/conectare a rețelelor de apă potabilă existente pe strada Ferdinand, din OL Dn400mm și pe strada Tudor Vladimirescu, din PEHD D450mm, din municipiul Rm. Vâlcea, vă comunicăm:

În data de 01.04.2019, între orele 900– 1900 , se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii  existenți pe  B-dul Tudor Vladimirescu – Rapid Complex, Petrom, SC Goom, imobilele  de la CF până la intersecția cu str. Ferdinand, str. Ferdinand (imobile existente de la B-dul Tudor Vladimirescu până la intersecția cu B-dul Nicolae Balcescu, inclusiv blocurile:  O3, O4, O6, O7, O8, Bl. Ferdinand 26, Autogara Dacos, Agrodor, DGASPC Vâlcea – str. Ferdinand nr.32), PT 26, PT 28 – CPL, B-dul Nicolae Bălcescu – imobilele de la intersecția cu str. Ferdinand până la intersecția cu str. Topolog.  

Precizăm că execuția acestor lucrări poate influența calitatea apei potabile pe străzile:  Constantin Dălban, Placajului, Vasile Alecsandri, Virgiliu, Ion Râureanu, Alexandru Papiu, Banu Mărăcine, Duiuliu Zamfirescu, Preda Buzescu, Neagoe Basarab, Mareșal Prezan, Iancu Jianu, Oteteleșanu, Nicu Filipescu, Mitropolit Filaret, Topolog (de la B-dul N. Bălcescu până la strada Barajului (linie CF), B-dul N.Bălcescu (de la linia CF până la intersecția cu strada Remus Bellu), str. Matei Basarab (de la intersecția cu str. Ferdinand până la intersecția cu str. Topolog) și str. Remus Bellu.

În acest interval orar, echipele de intervenție ale Societății Apavil S.A. vor face eforturi susținute pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...