CONSTANTIN RĂDULESCU, NOUL PREȘEDINTE AL CONSILIULUI PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD-VEST OLTENIA

 Breaking News

CONSTANTIN RĂDULESCU, NOUL PREȘEDINTE AL CONSILIULUI PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD-VEST OLTENIA

CONSTANTIN RĂDULESCU, NOUL PREȘEDINTE AL CONSILIULUI PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD-VEST OLTENIA
martie 30
08:04 2019

Ieri, 29 martie 2019, a avut loc ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia în județul Vâlcea, orașul Călimănești, în cadrul căreia Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost ales PREȘEDINTE al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia pentru un mandat de un an de zile.
Întrucât, județul Vâlcea își dorește în continuare să mai atragă fonduri pe perioada de programare 2014 – 2020, în plenul ședinței ordinare, prezidată de noul ales s-au stabilit demersurile necesare în vederea relansării unor apeluri de finanțare importante, din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 respectiv: prioritatea de investiții 3.1 – Operațiunea B – eficiență energetică; prioritatea de investiții 6.1 – modernizare drumuri județene; prioritatea de investiții 7.1 – turism; prioritatea de investiții 8.1, Operațiunea B – Unități de primiri urgențe și prioritatea de investiții 5.1. – patrimoniul cultural.

Tot ieri, s-au sărbătorit 20 de ani de la înființarea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, ocazie cu care au fost prezentate importante repere ale activității desfășurate de la înființarea sa în anul 1999 și până în prezent.

„Această funcție de Președinte al Consiliului de Dezvoltare Regională pentru mine este echivalentul funcției de prim susținător al beneficiarilor de fonduri europene în fața ministerelor. Pe lângă această responsabilitate a susținerii cauzei celor care lucrează cu aceste fonduri europene, țin neapărat să facem toate demersurile posibile pentru a reduce birocrația în acest domeniu. Pur și simplu procedurile pe care le avem în acest moment produc o cantitate uriașă de hârtii și fac ca proiectele să se materializeze cu foarte mari întârzieri, ceea ce, cred eu, nu este în niciun caz în interesul nostru. Având în vedere sprijinul colegilor de la celelalte Consilii Județene din regiune, dar și al Agenției pentru Dezvoltare Regională, sunt convins că putem deveni modele de urmat în ceea ce privește absorbția, dar aș prefera ca Vâlcea și Oltenia să devină atât de frumoase, mândre și bogate, pe cât ni le dorim cu toții.” – Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...