Proiectele şi investiţiile primarului Toma Ciolacu

 Breaking News

Proiectele şi investiţiile primarului Toma Ciolacu

Proiectele şi investiţiile primarului Toma Ciolacu
aprilie 04
17:25 2019

Primarul Toma Ciolacu a făcut o trecere în revistă a principalelor realizări ale Primăriei Stroeşti, ale investițiilor finalizate, apreciind că bilanțul activității din cel de-al doilea an din actualul mandat este unul pozitiv: „Pot spune că am reuşit să realizez nu 100%, ci chiar 110% din ceea ce mi-am propus. Asfaltăm drumurile comunale, construim poduri, modernizăm dispensarul, atragem fonduri europene prin GAL, iar şcolile din localitate pot concura cu şcolile de la oraş. În aceşti doi ani nu a existat o perioadă mai lungă de trei săptămâni când în localitate să nu avem constructor. În prezent se lucrează la trei obiective. Înainte de a ocupa funcţia de primar am fost viceprimarul acestei localităţi, fapt care m-a ajutat în implementarea proiectelor şi absorbţia fondurilor. Cunosc detaliile de funcţionare ale unei administraţii, dar şi discrepanţa dintre nevoile comunităţii şi exigenţele legii în a răspunde nevoilor cetăţeanului”, a declarat primarul din Stroeşti, Toma Ciolacu.

Asfaltări cu bani din bugetul local

Toma Ciolacu ne informează că, din economiile bugetului local, anul trecut administraţia locală a reuşit să aloce fonduri pentru amenajarea trotuarelor pe o lungime de 400 de metri pe ambele sensuri de mers ale străzii principale din localitate care deservește şcoala, poliţia‚ dispensarul, farmacia şi s-a realizat asfaltarea acestei străzi pe o lungime de 1,5 kilometri. Tot cu fonduri alocate din bugetul local, în această perioadă intenţionează să dezvolte un proiect în vederea asfaltării pe o lungime de un kilometru a unui drum comunal în satul Dianu: „Drumul acesta pornește din centrul localităţii, face legătura cu localitatea Cernişoara şi Măldăreşti, este un drum care deserveşte peste 70 de familii şi care în prezent este pietruit, iar când plouă mai tare toată piatra şi tot macadamul pleacă la vale, pentru că este foarte abrupt, nu există rigole, nu există şanţuri. Astfel, am luat iniţiativa să-l asfaltăm şi pe acesta. Drumul, pe o lungime de trei sute de metri face legătura cu bazinul de apă nou, care deserveşte satul Dianu. Dacă timpul este bun, într-o lună vor începe lucrările de asfaltare pentru acest drum”, a precizat primarul.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...