Consiliul Județean a dat starul lucrărilor la drumul care duce la Mănăstirea Dintr-un Lemn – Impact real

Consiliul Județean a dat starul lucrărilor la drumul care duce la Mănăstirea Dintr-un Lemn

 Breaking News

Consiliul Județean a dat starul lucrărilor la drumul care duce la Mănăstirea Dintr-un Lemn

Consiliul Județean a dat starul lucrărilor la drumul care duce la Mănăstirea Dintr-un Lemn
aprilie 05
17:41 2019

Constantin Rădulescu: „Am dat startul lucrărilor pe unul dintre cele mai frumoase drumuri ale Vâlcii!”

Astăzi, 5 aprilie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a dat ordinul de începere a lucrărilor la obiectivul de investiţii: „Reabilitare şi modernizare DJ 646B Frânceşti (DJ 646) – Coșani – Dezrobiţi – Şerbăneşti – Păuşeşti – Barcanele – Soliceşti – Pietrari (DN 67), km 0+000 – 13+915″.
Drumul județean 646B, care duce la Mănăstirea Dintr-un Lemn, are o lungime de 13,915 km, porneşte din localitatea Frânceşti (din DJ 646) şi se continuă pe teritoriul comunelor Păuşeşti şi Pietrari, cu punct final în DN 67.
Valoare contractului de lucrări este de 24.897.408,72 lei (aproape 250 miliarde lei vechi), durata de execuţie a lucrărilor este de doi ani, iar perioada de garanţie este de 10 ani.

Prin proiect se propune realizarea următoarelor categorii de lucrări: refacere sistem rutier pe o lungime de 6,150 km; reabilitare sistem rutier pe o lungime de 7,510 km; construire şanţuri şi rigole pe traseul drumului; amenajare podeţe şi podeţe tubulare, refacere podeţe acces proprietăţi, realizare lucrări pentru siguranţa circulaţiei, consolidarea a două poduri, dar si construirea unui pod şi altele.

„Cu voia Lui Dumnezeu şi cu ajutorul oamenilor, astăzi, am avut bucuria ca, de la poarta Mănăstirii Dintr-un Lemn, să dau ordinul de începere a lucrărilor pe un drum judeţean extrem de important, un drum turistic, un drum destinat binelui general al vâlcenilor din Frânceşti, Păuşeşti şi Pietrari, dar şi celor care vor vizita aceste frumoase meleaguri.
Alături de mine au fost primarii celor trei comune tranzitate de acest drum, pentru că eu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, îi preţuiesc pe primarii din judeţ şi vreau ca toţi cei care ne-au acordat încredere, atât mie, cât şi primarilor şi care sunt destinatarii faptelor noastre bune, să ştie acest lucru. 
Şi vreau să mai ştie că ne vom preocupa ca lucrările care încep astăzi să fie executate în termen şi de calitate. De altfel, i-am comunicat constructorului că voi superviza personal desfăşurarea lucrărilor, pentru a mă asigura că treburile merg aşa cum trebuie. 
Pe această cale, mulţumesc Guvernului României, care a alocat, prin PNDL II, fonduri pentru acest drum, dar şi colegilor de la Consiliului Judeţean, alături de care am lucrat la documentaţii, în vederea atragerii fondurilor”. – Președinte Consiliul Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
« mart.   mai »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...