INFORMARE PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 06 – 12 aprilie 2019

 Breaking News

INFORMARE PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 06 – 12 aprilie 2019

aprilie 12
13:09 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 06 – 12 aprilie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare pe străzile: Lespezi, Gib Mihăescu, Apusului și Schitul Troianu.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: General Magheru – Bl. S2, sc, A, Stolniceni nr. 19, Drumul Gării nr. 123, Gib Mihăescu – Bl. S5 și Rezervor Copăcelu.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • au fost igienizate perimetrele  rezervoarelor de apă potabilă Fețeni, Capela și Popa Șapcă;
  • s-a executat branșament apă potabilă cu 5m țeavă PEHD PN 10 –  Dn32mm, pe strada Lespezi nr. 74C;
  • au fost derulate lucrări de execuție a rețelei de canalizare menajeră și racorduri pe str. Matei Basarab (zona Hervil)  ;
  • au fost ridicate la cotă cămine de canalizare pe străzile: Mihai Eminescu – Bl. B13 și Lucian Blaga – Bl. A39, sc. B;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Aleea Teilor – Bl. C10, C11 și Bl. C12; str. Aleea Stejarului – Bl. B0, Bl. B1; Bd. Tineretului – Bl. B2, Bl. B3 și Bl.  B4; str. General Magheru – Bl. C, Bl. S2; str. Mircea Vodă – Bl. P1; str. Aleea Bradului – Bl. C4; str. Nicolae Iorga – Bl. A24/1, Bl. A26; str. Ostroveni – Bl. 101; Intrarea Mureș – Bl. T1; str. Matei Basarab – Bl. 130 și Bl. 131; str. Aleea Mioriței – Bl. N3; str. Decebal – Bl. S10 și Bl. S11; str. Nichita Stănescu – Bl. A36/2; str. Mihai Eminescu – Bl. C15; str. Luceafărului – Bl. A19 și Bl. A21; str. Emil Avrămescu – Bl. E și Aleea Olănești – Bl. 12.

49 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 49 apometre, dintre care 46 verificate și înlocuite și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 7 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 20 avize de amplasament și 6 avize tehnice.      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...