Primarul din Scundu anunţă condiţii de cinci stele iubitorilor de sport

 Breaking News

Primarul din Scundu anunţă condiţii de cinci stele iubitorilor de sport

Primarul din Scundu anunţă condiţii de cinci stele iubitorilor de sport
aprilie 14
12:25 2019

La Scundu se află în derulare proiectul care cuprinde modernizarea bazei sportive din localitate. Cu bani alocaţi din buget, baza sportivă din comună va fi una modernă, cu toate facilităţile pentru tinerii sportivi din localitate şi pentru cei care doresc să facă mişcare: „Iubesc sportul, iar baza sportivă era o promisiune mai veche. În toţi aceşti ani am încercat să identific fonduri externe în vederea modernizării, dar nu am reuşit. Anul trecut ne-am chibzuit cât am putut şi, cu bani alocaţi din bugetul local au început lucrările, s-a extins clădirea vestiarelor şi s-a mai construit un etaj”, a precizat primarul din Scundu, Dumitru Blejan. Spaţiile vor fi complet refăcute şi dotate corespunzător. Urmează să se facă împrejmuirea cu plasă de protecţie în jurul stadionului, tribune şi amenajarea terenului. Lângă baza sportivă se va amenaja şi un teren sintetic. Valoarea investiţiei va fi de aproximativ 10 miliarde de lei.

Dumitru Blejan: Banii europeni sunt singura noastră şansă, nu avem alternativă”.

Cu experienţă în absorbţia fondurilor europene, Dumitru Blejan, împreună cu primarul localităţii Orleşti, caută în continuare oportunităţi în vederea accesării banilor puşi la dispoziţie de Uniunea Europeană. Spune, însă, că accesarea proiectelor europene este mult mai dificilă, fiindcă localităţile nu se pot plia condiţiilor impuse în ghidurile de finanţare: „Orice ban atras în localitate este binevenit. Ne-ar interesa să atragem fonduri pentru panouri fotovoltaice, pentru eoliene, pentru drumuri, apă, canalizare, dar ne lipseşte acea implicare, care trebuie să vină de la celălalt nivel. Sunt adeptul accesării fondurilor europene, dar în acest exerciţiu financiar este greu, fiindcă nu ne putem plia condiţiilor impuse în ghidurile de finanţare. Undeva există o frână, sunt interese personale şi de grup. Eu nu acuz preşedintele României, dar le orice propunere a Guvernului este „Gică contra”. A trebuit să treacă două luni de război, pentru a avea miniştri la Transporturi şi Dezvoltare. Asta a înseamnă blocaj”, a specificat primarul din Scundu. Dincolo de toate aceste greutăţi, alesul local a recunoscut deschis: „banii europeni sunt singura noastră şansă, nu avem alternativă”.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...