INFORMARE PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 04 – 10 mai 2019

 Breaking News

INFORMARE PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 04 – 10 mai 2019

mai 10
16:37 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 04 –10 mai 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Nicolae Titulescu, Avram Iancu, Pictor Tătărăscu, Aleea Gladiolelor – Bl.C27, Luceafărului – Bl.A19 și Știrbei Vodă nr. 32.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe strada Calea lui Traian – Liceul Tehnologic General Magheru.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • continuă lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe  strada Schitul Troianu , etapa II;
  • s-a asigurat asistență tehnică pe străzile: Albinei, Râureni, Argintari și Berzei;
  • au fost efectuate verificări ale hidranților de pe străzile Someș și Carpati;
  • au fost ridicate la cotă cămine de canalizare pe str. Doctor Hacman – Bl. 28 și str. Matei Basarab – Bl. 133;
  • au fost montate rame și capace de canalizare pe str. Aleea Olănești – Bl.12 și Bl. A1;
  • a fost ridicată la cotă o gură scurgere pe str. Gib Mihăescu intersecție cu str. Aleea Muzicii;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Goranu nr. 52; str. Aleea Narciselor – Bl. C25 și Bl. C27; str. Mihai Eminescu – Bl. B12; str. I. L. Caragiale – Bl. A27; str. Matei Basarab – Bl. 118; str. Mihai Eminescu – Bl. C11 și Bl. C12; str. Calea lui Traian – Bl. S32; str. Știrbei Vodă nr. 50; str. General Magheru – Bl. S1; str. Rapsodiei – Bl. N6, Bl. 105; str. Drumul Gării; str. Henri Coandă – Bl.P4; str. Lucian Blaga – Bl. A49.

85 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 85 apometre, dintre care 78 verificate și înlocuite și 7 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 10 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 20 avize de amplasament și 2 avize tehnice.      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2019
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...