Daniel Demetrescu: „Am capacitatea de a da fotbalului tot ce mi-a oferit el până acum!”

 Breaking News

Daniel Demetrescu: „Am capacitatea de a da fotbalului tot ce mi-a oferit el până acum!”

Daniel Demetrescu: „Am capacitatea de a da fotbalului tot ce mi-a oferit el până acum!”
mai 12
23:13 2019

Cei 77 membri afiliaţi cu drept de vot la Adunarea Generală a AJF vor vota pe 24 mai pentru a alege un preşedinte, un vicepreşedinte şi patru membri ai Comitetului Executiv.

Pentru postul de preşedinte s-au înscris patru candidaţi: Daniel Demetrescu (actualul secretar general), Adrian Comănescu (arbitru de Liga 1), Dan Săraru (fost vicepreşedinte AJF) şi Constantin Lazăr (şef Comisia de Disciplină). La postul de vice aspiră doi pretendenţi, Lucian Munteanu (fost preşedinte Damila şi CSM) şi Grigore Tomoioagă (actual vicepreşedinte).

Scrutinul este secret, iar pentru ca preşedintele sau vicepreşedintele să fie desemnaţi din primul tur este nevoie ca un candidat să întrunească jumătate plus unu din voturile membrilor prezenţi. Dacă niciunul din candidaţi nu acumulează în primul tur jumătate plus unu din sufragii, atunci primii doi clasaţi intră în turul doi al scrutinului. La alegerile AJF sunt aşteptaţi şi reprezentanţii FRF, preşedintele Răzvan Burleanu şi vicele Octavian Goga.

Daniel Demetrescu: „Am pregătit candidatura în cel mai mic detaliu”

Fost arbitru asistent în Liga I, unde a strâns 33 de partide, absolvent a două facultăţi şi urmând cursurile celei de-a treia, secretar general al AJF din 2007 până în prezent, Daniel Demetrescu a anunţat că va miza pe postul de secretar general pe arbitrul asistent Simona Sima şi este încrezător în succes. „Având în vedere  experienţa pe care am dobândit-o şi proiectele pe care le propun, consider că am capacitatea de a da fotbalului tot ce mi-a oferit el până acum, din calitatea de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, poziţie pentru care mi-am depus candidatura. Candidatura la funcţia de preşedinte nu cred că ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni, am pregătit-o în cel mai mic detaliu, după o analiză amănunţită şi detaliată a fotbalului din judeţul Vâlcea, fiind încurajat de cei din jur şi mai ales de conducătorii echipelor, pentru că AJF Vâlcea este o structură care la acest moment are nevoie de o administraţie mai eficientă, mai dinamică, mai aproape de practicile europene. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea are nevoie de o conducere care încurajează concurenţa, care promovează dialogul şi colaborarea, o administraţie credibilă, transparentă, care promovează valori simple ca „dragoste şi pasiunea pentru fotbal”, „orientarea către rezultate prin muncă”. Lumea din jurul nostru se schimbă alert, este într-o dinamică accelerată, antrenantă şi datorită inovaţiilor tehnologice şi digitale. În acest context, capacitatea fiecăruia de a inova şi de a se adapta la schimbare reprezintă factori de succes” a anunţat secretarul general al forului.

Daniel Demetrescu a punctat câteva din planurile sale pentru viitorul fotbalului judeţean. „În primul rând, îmi doresc să introduc premiul fair-play pe fiecare serie, pe punctaj, cu premii consistente la final de sezon pentru echipele câştigătoare. Pe toată durata mandatului, taxele şi cotizaţiile vor fi blocate la nivelul anului 2019, vreau să creăm un fond pentru ajutorarea jucătorilor care au suferit accidentări grave, iar la final de an să organizăm o gală a fotbalului judeţean. Cred că sistemul cu Superligă dă rezultate bune, faptul că în play-off îi dai campioanei zece meciuri puternice, contează mult la baraj, să ne gândim ce echipe bune şi-au făcut Horezu, Dăeşti sau Costeşti. Poate vom umbla puţin la Liga a IV-a, trebuie echilibrate puţin valorile şi acolo, să facem o serie. Voi milita să facem echipe la Pietrari, Stoileşti şi Stroeşti, unde sunt stadioane şi nu există echipe de fotbal”.

Juniorii, baza dezvoltării

În plus, principalele puncte din programul de candidatură sunt îndreptate spre dezvoltarea fotbalului juvenil.  „Îmi propun dezvoltarea fotbalului juvenil, la nivel de copii şi juniori elimin cu total taxele, inclusiv baremurile de arbitraj. În memoria celor care au fost Traian Popa şi Bogdan Medrea, voi introduce două burse pentru copiii talentaţi din mediul rural, care îndeplinesc anumite criterii, printre care şi notele la şcoală. Voi face o bază de date cu toţi jucătorii liberi de contracte la care doar cluburile afiliate au acces, în 2018 aveam 3520 de jucători, suntem în primele trei AJF-uri din ţară. Mă gândesc la îmbunătăţirea bazelor sportive prin parteneriate cu instituţii publice locale, sponsorizări, deja avem de la FRF trei terenuri sintetice, care vor fi amplasate la Olăneşti, Rm. Vâlcea şi Horezu” a mai anunţat Demetrescu.

Concluzii program Daniel Demetrescu:

DORESC, ca preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea, să dau posibilitatea celor implicaţi să-şi expună opinia, cu precizarea că voi accepta orice sfat care ar putea ajuta la dezvoltarea fotbalului judeţean. Obiectivele programului, la care eu m-am gândit, le redau, pe scurt în rândurile următoare:

* renovarea sediului AJF Vâlcea;

* „îngheţarea” taxelor, cotizaţiilor şi vizelor la nivelul anului 2019 pe toată durata mandatului;

* filmarea jocurilor din Superliga şi a celor mai importante jocuri din Liga a IV-a, a V-a;

* eliminarea baremurilor de arbitraj, a taxelor pentru legitimare, transfer, înscriere în campionat şi viză anuală AJF pentru copii şi juniori (prin programul „Copiii sunt viitorul”);

* organizarea de cursuri de specialitate (educare şi formare) pentru antrenori, arbitri cât şi pentru conducătorii de cluburi;

* implementarea de proiecte FRF-AJF împreună cu autorităţile locale şi judeţene pentru dezvoltarea şi modernizare infrastructurii existente în judeţul Vâlcea;

* reorganizarea AJF Vâlcea la toate nivelurile, pentru o nouă imagine şi încredere reciprocă;

* organizarea, la sfârşitul fiecărui an, a Galei Fotbalului Judeţean;

* crearea unui fond pentru ajutorarea jucătorilor care au suferit accidentări grave la jocuri sau antrenamente;

* crearea unei baze de date care va cuprinde toţi jucătorii care se pot legitima în afara perioadelor de transfer (cei ce pot fi asimilaţi ca noi legitimaţi sau jucători non-amatori cu contractele expirate/reziliate, etc…), astfel încât membrii afiliaţi să poată să îşi întărească loturile de jucători chiar şi în timpul campionatului;

* micşorarea perioadei după care un jucător poate fi asimilat ca nou legitimat de la 2 ani la 1 an;

* acordarea a 2 burse anuale pentru cei mai buni juniori din mediul rural, burse care se vor numi: Traian Popa şi Bogdan Medrea;

* în pauza competiţională dintre tur şi retur (decembrie-martie) vom organiza în sala turnee pentru copii şi juniori precum şi unul pentru seniori.

* Comisiile de Disciplină, de Apel şi de Statutul Jucătorilor, consider că trebuie să fie independente, formate din oameni cu vastă experienţă în lumea fotbalului. Susţin îmbunătăţirea regulamentului comisiilor pentru a le face cât mai puţin interpretabile şi asigur transparenţa în aceste domenii;

* implicarea în atragerea de sponsori şi parteneri;

* premierea echipelor clasate pe locurile 1-3 (seniori, copii şi juniori);

* declanşarea unei campanii de promovare şi sprijinire a tinerelor care doresc să joace fotbal;

* cu sprijinul autorităţilor publice locale, voi milita pentru înfiinţarea de noi cluburi/asociaţii sportive în localităţile unde fotbalul nu este practicat la nivel organizat.

Pe parcursul activităţii desfăşurate până acum, pot spune că am colaborat excelent cu mulţi oameni din lumea fotbalului şi sportului, pe care mi-ar plăcea să-i regăsesc printre susţinătorii acestui proiect.Vreau să am alături de mine oameni pasionaţi, obişnuiţi să fie cei mai buni şi să-şi dorească în permanenţă victoria, oameni obişnuiţi să-şi exprime liber diferenţele de opinie, să dezbată orice problemă pentru ca, mai apoi, soluţia odată identificată, să-şi asume responsabilităţile cuvenite şi să acţioneze cu precizie.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2019
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...