Zi istorică pentru oraşul Ocnele Mari. Proiectul european în valoare de 3.2 milioane de euro a intrat în linie dreaptă

 Breaking News

Zi istorică pentru oraşul Ocnele Mari. Proiectul european în valoare de 3.2 milioane de euro a intrat în linie dreaptă

Zi istorică pentru oraşul Ocnele Mari. Proiectul european în valoare de 3.2 milioane de euro a intrat în linie dreaptă
mai 15
08:33 2019

Ziua de 14 mai 2019 va rămâne una memorabilă pentru dezvoltarea oraşului Ocnele Mari. După lungi demersuri şi o muncă titanică din partea administraţiei locale, primarul oraşului Ocnele Mari, Mihai Pătru a fost invitat să semneze contractul de finanţare de către directorul ADR S-V Oltenia, Marilena Bogheanu, pentru un proiect în valoare de 3.2 milioane de euro. Proiectul are ca obiectiv general creşterea calităţii vieţii în oraşul Ocnele Mari prin construirea unui bloc locuinţe sociale, modernizarea şi extinderea grădiniţei cu program prelungit Piticot Ocniţa, dar şi modernizarea de străzi şi trotuare pe raza orașului. Proiectul este finanţat în cadrul Axei prioritară: 13 – Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi are o valoare de 15.413.728,10 lei, din care suma solicitată este de 15.105.453,53 lei (3.243.253,576 euro).

Mihai Pătru: „Proiectul va da o nouă faţă oraşului Ocnele Mari”

Primarul oraşului Ocnele Mari, Mihai Pătru este convins că în momentul în care se va finaliza această investiţie, oraşul Ocnele Mari va căpăta o nouă înfăţişare: „Suntem bucuroşi că am reuşit să semnăm contractul de finanţare pentru acest proiect european la care muncim de mai bine de un an în ceea ce priveşte documentaţiile. Roadele muncii noastre se vor vedea când vor începe efectiv lucrările. Proiectul va da o nouă faţa oraşului, deoarece implică pe lângă construirea unui bloc de locuinţe şi modernizarea grădiniţei, şi lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere., lucru pe care oamenii din Ocnele Mari şi-l doresc foarte mult. Este vorba despre modernizarea drumurilor publice (2905 m) străzile: Str. Lacurilor, Str. Şcolii, Str. Goruniş, Str. Valea Grădinilor, modernizarea zonelor pietonale – amenajare trotuare (1300 m): Str. I.A.Cuza, modernizarea zonelor pietonale – amenajare trotuare (943 m): Str. 22 Decembrie, modernizarea spaţiilor verzi (1238 m), înfiinţare spaţii verzi (1238 m): Str. 22 Decembrie, dar şi înfiinţarea a 125 de locuri de parcare pe Str. 22 Decembrie”, ne-a declarat primarul oraşului Ocnele Mari, Mihai Pătru.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2019
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...