Investiţii finalizate cu succes de primarul Nicolae Concioiu

 Breaking News
  • No posts were found

Investiţii finalizate cu succes de primarul Nicolae Concioiu

Investiţii finalizate cu succes de primarul Nicolae Concioiu
mai 23
05:35 2019

La Guşoeni s-au finalizat lucrările de construire a Căminului Cultural din localitate. Locaţia este un centru social, educaţional și cultural, un loc unde vor fi îmbinate cerinţele comunităţii locale la nivel socio-cultural cu internetul, biblioteca şi spectacolele: „Investiţia s-a finalizat, am comandat sistemul de iluminat şi staţia de sonorizare care se vor monta zilele acestea. Este extrem de important acest cămin cultural pentru comunitate. Acum avem şi noi un spaţiu unde vom putea ţine spectacole, evenimente, vom convoca întruniri în cadrul cărora se vor ţine discuţii comune şi generalizate cu cetăţenii care îşi doresc să organizăm astfel de adunări periodic”, a declarat primarul din Guşoeni, Nicolae Concioiu. Tot în această perioadă se amenajează şi centrul civic. Proiectul cuprinde reborduirea zonei centrale, realizarea de pavimente şi amenajarea spatiilor verzi din zonă. În prezent se toarnă încă o bandă de asfalt, lată de patru metri, pentru a fluidiza circulaţia din centrul localităţii: „A fost necesară această investiţie fiindcă au venit oameni nemulţumiţi la primărie și ne-au cerut să găsim soluţii. În acest sens, am fost la Regia Regională de Drumuri Craiova, unde am găsit înţelegere pentru a realiza suplimentarea drumului judeţean cu încă o bandă pe o lungime de 300 de metri. Amenajăm apoi centrul localităţii cu suprafeţe betonate şi pavate, unde vom realiza inclusiv o parcare, spaţii verzi şi ceva mobilier stradal”, a afirmat primarul.

Lucrările de construire a căminului cultural se vor inaugura în duminica de Rusalii

În duminica de Rusalii, mai precis pe data de 16 iunie, Primăria şi Consiliul Local al comunei Guşoeni organizează Ziua Comunei. Cu acest prilej se vor inaugura lucrările de construire a Căminul Cultural.

Cu ocazia acestui eveniment, administraţia publică din localitate s-a pregătit şi în acest an pentru a sărbători cum se cuvine manifestarea, devenită deja o tradiţie. Evenimentul va avea loc la târgul săptămânal al comunei, gazdă primitoare fiind primarul Nicolae Concioiu şi întreaga sa echipă de consilieri locali, care le va pregăti şi de data aceasta celor prezenţi multe surprize.

Programul va cuprinde diferite activităţi educaţionale pentru tineri. Ca de obicei, pe scena amenajată în aer liber va urca formaţia de căluşari a localităţii, acompaniată de instrumentele tradiţionale zonei: ţambalul şi vioara, mânuite de maeştri instrumentişti ai localităţii Guşoeni. Alături de formaţia de căluşari ai Guşoeniului vor mai urca pe scenă: Niculina Stoican, Valentin Sanfira, trupa Noaptea Târziu și orchestra Rapsodia Vâlceană. La eveniment vor fi invitate oficialităţi ale judeţului, dar şi oameni politici, care vor marca momentul: „Cu acest prilej vom inaugura lucrările de finalizare a Căminului Cultural, dar şi a centrului civic. Evenimentele se vor desfăşura pe scena amenajată la târgul săptămânal, unde, în urmă cu o lună, am pus în funcţiune panourile fotovoltaice pentru producerea curentului electric. Pe copertinele târgului săptămânal sunt montate panouri fotovoltaice care pompează energie în reţeaua de medie tensiune. Avem convenţia semnată cu CEZ, urmează să semnăm şi contractul de furnizare. Documentele sunt în pregătire, sper ca luna aceasta să le finalizăm. Prin urmare, centrala fotovoltaica este un obiectiv realizat, sunt mulţumit, are structură nouă , panouri aduse din Germania, iar mentenanţa este asigurată de Compania E.ON România.

Claudia ŞCHIOPU

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2019
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...