Spectacol inedit cu artişti de renume la Ziua Comunei Păuşeşti Măglaşi

 Breaking News

Spectacol inedit cu artişti de renume la Ziua Comunei Păuşeşti Măglaşi

Spectacol inedit cu artişti de renume la Ziua Comunei Păuşeşti Măglaşi
mai 27
10:55 2019

De ziua Sfinţilor Petru şi Pavel, mai precis pe data de 29 iunie, Primăria şi Consiliul Local al comunei Păuşeşti Măglaşi vor organizează „Sărbătoarea Teiului”. Artişti consacraţi, muzică de calitate şi bună dispoziţie, vor fi elementele care vor asigura succesul în organizarea celei de-a 11-a ediţii a Zilei Comunei. Şi de data aceasta sătenii vor trăi bucuria sărbătorii. De la programe artistice susţinute la scenă deschisă de copiii Şcolii Achim Popescu din comună, premierea şi acordarea de diplome elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură, la care se va adăuga un minunat spectacol artistic susţinut de interpreţi consacraţi de renume: Cătălin Crişan, Corina Chirian, Cornelia şi Lupu Redinic, Valeria şi Traian Ilea, Emilia Dorobanţu, Ilie Dură, Elena Ghiţulete, Cristrina Belly Dance până la focul de artificii care va lumina cerul la finalul manifestărilor, totul a fost gândit să-i bucure pe toţi cei prezenţi: „Ca de fiecare dată, şi la această ediţie vor urca pe scenă artişti consacraţi ai muzicii populare româneşti, solişti de muzică pop ale căror şlagăre ne-au încântat pe mulţi. Cu acest prilej se vor inaugura lucrările de modernizare a Căminului Cultural şi finalizarea proiectului de construire a podului peste răul Olăneşti, din satul Pietrari”, a precizat primarul Alexandru Dediu.

La Păuşeşti Măglaşi se vor inaugura investiţii importante

Căminul cultural din localitate a trecut printr-o transformare din temelii. Locaţia are la parter o sală de spectacole şi un cinematograf 3D. În cadrul căminului se va amenaja un muzeu al localităţii şi o modernă sală de fitness. Cu bani din bugetul local se va dotata biblioteca inclusiv prin amenajarea unei săli de lectură. Este vorba despre o investiţie având finanţarea asigurată de Guvernul României, prin Compania Naţională de Investiţii, care a schimbat imaginea localităţii.

O altă investiţie finalizată este podul construit peste pârâul Olănesti, cu bani alocaţi din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului în urma inundaţiilor din 2014, care au spulberat podul existent la acea dată: „Podul este o lucrare trainică, care o să dureze peste 100 de ani, pe care nici o apă să nu-l ia. Pe lângă aceste proiecte finalizate: Căminul Cultural şi podul, proiecte pe care le vom inaugura de Ziua Comunei vor urma altele, cu fonduri europene sau guvernamentale atrase. Cu bani din bugetul local, anul acesta ne-am propus să finalizăm lucrările de modernizare a trotuarelor, fiind ultimul an din contract. Proiectul se derulează pe o perioadă de trei ani, în prezent lucrările sunt realizate în procent de 60% şi vom aloca diferenţa de sumă pentru finalizarea lucrării. Tot anul acesta avem în plan să alocăm fonduri pentru achiziţionarea unui tractor dotat cu lamă, sărăriţă şi perie rotativă. Utilajul are dotările prevăzute pentru salubrizarea trotuarelor în perioada caldă, dar şi pentru deszăpezire în perioada de iarnă. Vom mai aloca fonduri din bugetul local pentru asfaltarea unor uliţe, care în prezent sunt pietruite, însumând o lungime de 6 kilometri şi cadastrarea tuturor drumurilor comunale”, a mai precizat primarul din Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2019
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...