De Înălțare, Ziua comunei Popești a marcat cea de-a II-a ediție

 Breaking News

De Înălțare, Ziua comunei Popești a marcat cea de-a II-a ediție

De Înălțare, Ziua comunei Popești a marcat cea de-a II-a ediție
iunie 07
10:17 2019

De doi ani încoace, Sărbătoarea Înălțării Domnului este prilej de bucurie şi pentru locuitorii comunei Popeşti, care îşi sărbătoresc şi Ziua Comunei. Promotorul acestui eveniment este primarul localităţii Aurora Măgură, care a reluat, începând cu anul trecut, o tradiţie pe care majoritatea comunelor o păstrează, iar la Popeşti aceasta tindea să fie lăsată în negura uitării. Astfel că, pe 6 iunie 2019, cetăţenii comunei s-au adunat, cu mic cu mare, în centrul localităţii, pentru a sărbători, cu muzică, dans şi voie bună, Ziua comunei. Încă de la orele dimineţii, directorii şi dascălii şcolilor şi-au pus în joc priceperea şi împreună cu elevii şi reprezentanţii administraţiei locale s-au deplasat în satul Urşi, la monumentul Eroilor pentru a-şi comemora înaintașii care au murit în războaiele de reîntregire a neamului nostru. Apoi, întreaga suflare a Popeștiului a plecat spre “Fântânile Reci” spre a se bucura împreună de ziua lor. Programul a fost unul amplu, cu muzică de toate genurile şi cu activităţi specifice, menite să creeze o atmosferă de sărbătoare. În cadrul evenimentului, au fost sărbătorite, de către administrația locală, cuplurile care au împlinit, în acest an, 50 de ani de căsătorie. Nu au lipsit nici autorităţile judeţene, preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, care nu a venit cu mâna goală. Şeful judeţului i-a oferit doamnei primar Aurora Măgură, un cadou în semn de recunoştinţă şi respect pentru modul admirativ şi devotat în care conduce localitatea. Cadoul a conţinut o icoană şi un steag tricolor, pentru a o însoţi zi de zi în activitatea pe care o desfăşoară. Nu au lipsit nici primari sau parlamentarii vâlceni, Vasile Cocoș, Eugen Neaţă, Ovidiu Popa şi Daniela Oteşanu. În discursurile lor, toţi invitaţii au felicitat administraţia locală, în special pe primarul Aurora Măgură, pentru modul în care a organizat evenimentul şi i-au urat un sincer „La mulţi ani”, cu ocazia zilei de naştere. După deschiderea oficială, s-a dat drumul la distracţie, pe scenă urcând artişti de renume care au întreţinut atmosfera de sărbătoare până târziu în noapte.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2019
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...