Investiţii în comuna Frânceşti de peste opt milioane de euro, în ultimii trei ani

 Breaking News

Investiţii în comuna Frânceşti de peste opt milioane de euro, în ultimii trei ani

Investiţii în comuna Frânceşti de peste opt milioane de euro, în ultimii trei ani
iunie 24
07:27 2019

Primăria Fânceşti, condusă de liberalul Daniel Paraschiv, lucrează la implementarea mai multor proiecte pentru dezvoltarea comunei. Lucrurile se schimbă în bine în ceea ce priveşte condiţiile de locuit, iar primarul se declară mulţumit. Făcând un bilanţ al activităţii, după trei ani, lucrările care s-au făcut în localitatea Frânceşti depăşesc totalul lucrărilor realizate în ultimii 26 de ani. Şcolile şi dispensarul se modernizează, se fac extinderi la reţeaua de apă, se atrag fonduri pentru construirea unei săli de sport şi pentru modernizarea căminelor culturale şi, nu în ultimul rând, se toarnă asfalt pe drumuri: „Sunt mulţumit, până acum ne-am descurcat mai mult decât onorabil, fiindcă am reuşit sa facem investiţii. Sunt lucrări în toată localitatea. Avem nouă şantiere deschise, iar ca valoare depăşesc suma de opt milioane de euro. Proiectele demarate cu bani de la Ministerul Dezvoltării sunt în grafic. Lucrările de modernizare a dispensarului se vor finaliza în vara acestui a. Aici sunt incluse şi lucrările de amenajare a terenului din spatele clădirii. Tot cu bani de la stat este şi proiectul de modernizare a şcolii. Sper ca, până la începerea anului şcolar, să finalizăm şi acolo lucrarea, care este realizată în procent de 80%. Prin Compania Naţională de Investiţi aşteptăm scoaterea la licitaţie a lucrărilor de modernizare şi reabilitare a căminului cultural din satul Mănăileşti. Valoarea investiţiei este de 37 de miliarde de lei. Proiectul a trecut de comisia tehnică, sperăm ca la finele acestui an să începe lucrările. Tot prin Compania Naţională de Investiţii avem în vedere întocmirea documentaţiei în ceea ce priveşte şi construirea unei săli de sport. Proiectul se află în prezent în lista de sinteză. Am început deja demersurile ca să mişcăm lucrurile. Sala de sport se va construi lângă şcoala din centrul localităţii”, a precizat primarul liberal din Frânceşti, Daniel Paraschiv.

Daniel Paraschiv: „Am reuşit să implementăm câteva proiecte majore şi, în continuare, muncim pentru altele”

Venind din mediul privat şi discutând cu prietenii, primarul actual nu înţelegea de ce nu se face nimic la ei în comună. Aşa s-a decis să candideze, în speranţa ca va reuşi să schimbe ceva: „Eu cred că localitatea Frânceşti a intrat pe drumul cel bun, oamenii văd, spun că au făcut o alegere bună pentru localitate în 2016 fiindcă se lucrează, localitatea este un şantier. Proiectele au fost întocmite în aceşti trei ani, iar acest lucru se poate vedea pe site-ul primăriei. Am reuşit să implementăm câteva proiecte majore şi, în continuare, muncim pentru altele. Se fac multe, dar lucrările de asfaltare sunt prioritare”, a precizat primarul Daniel Paraschiv.

Claudia Şchiopu �W�

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2019
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...