Doar trei săptămâni până la cel mai iubit festival blues din ţară. Pe 18 iulie, Beth Hart scrie istorie cu vocea ei la „Open Air Blues Festival Brezoi”

„Open Air Blues Festival Brezoi”, unul dintre cele mai cunoscute şi iubite festivaluri de blues din ţară, îşi deschide porţile, pentru a treia oară de la înfiinţare, în perioada 18 – 21 iulie 2019 venind în întâmpinarea publicului cu un lineup de excepţie!

La cea de-a treia ediţie, festivalul că capăta o altă dimensiune, Beth  Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuală, nominalizata la Premiile Grammy şi câştigătoare a nenumărate discuri de platină şi premii muzicale pentru albumele şi pentru vocea sa, revine în România în cadrul turneului „Fire on the Floor”. Artistă cu viaţă de film şi voce despre care se spune că “opreşte timpul în loc” şi “este obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viaţa”, vine în premieră la Open Air blues festival pe 18 iulie 2019, în prima zi a unui şir de artişti de blues atât celebri, cât şi mai puţini cunoscuţi, dar care au tot ce le trebuie pentru a scrie istorie. Beth Hart concertează alături de trupă ei, care înseamnă Jon Nichols (chitara), Bob Marinelli (bass) & Bill Ransom (tobe). Pe scena festivalului vor urca mulţi alţi muzicieni inegalabili precum Eb Davies & The Superband (pentru prima dată în România), „The White Blues King” Oscar Benton, Ana Popovic, Diana Rein, Jonathon Boogie Long şi mulţi alţi artişti de renume.

Robert Schell: „Anul acesta vom avea cel mai bun festival de blues din România”

După numai două ediţii, „Open Air Blues Festival” a reuşit performanţa extraordinară, aceea de a reuni cei mai bine cotaţi artişti de pe scenă blues-ului atât din România, cât şi de peste hotare.. Festivalul de blues creşte, de la an la an, văzând cu ochii. O spune primarul oraşului Brezoi, care se arata foarte încântat de modul în care a luat amploare acest festival, al cărui promotor este, alături Mihai Răzvan Mugescu de la ABY Stage: „Eu zic că avem cel mai bun festival de blues din România, la Brezoi. Din punct de vedere calitativ, numele artiştilor care vor concerta la ediţia din acest an sunt mult peste aşteptările tuturor. Am făcut deja publice numele a o parte dintre artiştii care vor veni la Brezoi. Noi speram să creştem în continuare sau şi dacă vom reuşi să rămânem la acelaşi nivel tot vom fi foarte mulţumiţi. În doar două ediţii organizate am reuşit să atragem sponsori importanţi, care susţin bugetul festivalului cu aproape 100.000 euro, eu cred că este un lucru extraordinar”, ne-a declarat primarul oraşului Brezoi, Robert Schell. Și Consiliul Judeţean Vâlcea este alături de organizatorii acestui festival, sprijinind cu 60.000 lei organizarea evenimentului.

Biletele şi abonamentele s-au pus în vânzare în urmă cu trei luni, la preţul special de 150 lei, pentru cele 4 zile. După epuizarea acestora, până pe 1 iulie preţul abonamentelor va fi 200 lei, urmând că începând cu 1 iulie preţul să crească la 250 lei. Sunt disponibile şi bilete de o zi în pre-sale la preţul de 60 de lei. După epuizarea acestora şi pe întreaga durată a festivalului preţul unui bilet va fi de 75 lei.

Ramona BĂLTEANU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *