Doru Diaconu: „Conducerea Consiliului Judeţean a întins o mână de ajutor comunităţii din Roşiile

 Breaking News

Doru Diaconu: „Conducerea Consiliului Judeţean a întins o mână de ajutor comunităţii din Roşiile

Doru Diaconu: „Conducerea Consiliului Judeţean a întins o mână de ajutor comunităţii din Roşiile
iulie 01
10:54 2019

Pentru oamenii care locuiesc în comuna Roşiile, drumul judeţean 676 Tetoiu – Roşiile – Lăpuşata este cea mai scurtă rută spre Râmnic, extrem de importantă, circulată zilnic de zeci de autoturisme. Primarul din Roşiile spune că acest drum se află în atenţia Consiliului Judeţean privind modernizarea: „Conducerea Consiliului Judeţean are în vedere modernizarea acestui drum. Anul trecut s-a asfaltat un kilometru, iar în această primăvară s-au mai turnat 2 kilometri de covor asfaltic. Avem mulţumirea că s-a dat curs unor obiective pe acest drum judeţean, 676. Principale probleme sunt reabilitarea a două podeţe care în urma ploilor torenţiale se aflau în situaţia de a se prăbuşi. Astfel, au fost reabilitate, s-a făcut inclusiv o regularizare a albiei în zona lor, a pragurilor de fund, o lucrare serioasă, trainică. În program sunt prinse patru poduri. S-au realizat acestea două, urmează, probabil şi celelalte două. O altă mulţumire pentru conducerea Consiliului Judeţean este faptul că drumul judeţean 676 A, care vine de la Dozeşti – Căţetu – Roşiile a fost asfaltat, dar mai era un segment din acest drum, în satul Cherăşti, pe o lungime de doi kilometri care arăta ca o uliţă, nu ca un drum judeţean, fiindcă era un drum de pământ. Consiliului Judeţean a intervenit cu utilaje în acea zonă, s-a lucrat la lărgirea drumului, la montarea podeţelor şi pietruirea drumului. Această porţiune de drum judeţean deserveşte peste 30 de gospodării şi are o lungime de aproximativ 2 kilometri”, a afirmat primarul Doru Diaconu. Aceste lucrări ale Consiliului Judeţean sunt răspunsuri pozitive, în urma solicitărilor pe care administraţia locală le-a făcut în această perioadă, dar şi în anii trecuţi: „În satul Zgubea, drumul judeţean 776F prezenta probleme, în condiţii de ploaie. Segmentul de drum este între localitatea Grădiştea şi Roşiile, pe o lungime de 4 kilometri, iar atunci când ploua, drumul fiind de pământ, era absolut imposibil de circulat din cauza noroiului. Din fericire s-a lucrat şi pe acest segment de drum, s-a refăcut platforma cu piatră şi şanţurile. Prin urmare, apartenenţa mea politică nu a influenţat negativ factorul politic. Conducerea Consiliului Judeţean a întins o mână de ajutor comunităţii din Roşiile. Nu merg cu lauri în cap spunând că sunt „galben”, am pus pe masa conducerii Consiliului Judeţean problemele care sunt în interesul oamenilor şi am fost înţeles”, a precizat primarul.

Claudia Şchiopu �3�

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...