Planuri şi noi proiecte, la Buneşti

 Breaking News

Planuri şi noi proiecte, la Buneşti

Planuri şi noi proiecte, la Buneşti
iulie 01
06:27 2019

Deşi localitatea Buneşti este una bine pusă la punct în ceea ce priveşte infrastructura, social-democratul Viorel Radi consideră că mai are multe de făcut pentru comunitate.

Şi în acest mandat, Radi va trece în agendă finalizarea câtorva proiecte aflate în derulare cu bani de la Ministerul Dezvoltării, precum şi accesarea, din fonduri europene a unor investiţii noi, de mare anvergură, care însumează câteva milioane de euro. Este vorba despre construirea din temelii a unei grădiniţe cu program prelungit, şi o altă grădiniţă cu program normal, extinderea canalizării în satul Teiuşu şi satul Buneşti, punct Treime, reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din centrul localităţii, asfaltarea unor drumuri comunale şi, nu în ultimul rând, înfiinţarea reţelei de gaze naturale: „Este adevărat că, în toţi aceşti ani, am finalizat cam toate investiţiile de care au nevoie cetăţenii, dar, în opinia mea, mai sunt multe lucruri de făcut. În ceea ce priveşte infrastructura rutieră, ultimele proiecte au fost pe O.G.28, pe care le-am finalizat. Planurile pentru următoarele proiecte, în comuna Buneşti se vor îndrepta, în mare parte, spre modernizarea infrastructurii rutiere. Încă din anii 1998, în localitate a început asfaltarea. În prezent, toate drumurile din localitate sunt asfaltate. Dar, de la prima asfaltare au trecut mulţi ani, acum a venit vremea să reluăm modernizarea lor. Diferenţa este că, de data aceasta vom face şi lucrările de amenajare a rigolelor”, a precizat primarul din Buneşti, Viorel Radi.

Localitatea Buneşti se populează pe zi ce trece

O evoluţie ascendentă are Buneştiul, din punct demografic. Tot mai mulţi orăşeni îşi construiesc case sau îşi cumpără teren în localitate, şi asta fiindcă toate drumurile dintre sat spre centrul comunei a fost reabilitate, fiecare gospodărie are apă la robinet şi canalizare, şcolile sunt modernizate, iar alte două grădiniţe se construiesc din temelii, iar reţeaua de gaze este un proiect depus în vederea finanţării. „Interesul multor orăşeni a crescut pentru această aşezare pitorească. Mai mult, acum voi asfalta până la ultimele case fiindcă am justificare legală, s-au cumpărat şi ultimele case din sat. Acum proiectul poate deservi numărul de gospodării conform condiţiilor impuse în programele de finanţare.

Lucrăm de zor şi la proiectul de înfiinţare a reţelei de gaze naturale. În vara aceasta vom scoate lucrările la licitaţie. Înfiinţarea reţelei se va face pe o lungime de 23 de kilometri, aproximativ pentru întreaga localitate”, a declarat primarul Viorel Radi.

Claudia Şchiopu V�

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...