Punct final pentru mai multe proiecte, la Lungeşti

 Breaking News

Punct final pentru mai multe proiecte, la Lungeşti

Punct final pentru mai multe proiecte, la Lungeşti
iulie 02
14:43 2019

Comuna Lungeşti a intrat pe făgaşul modernizării, datorită proiectelor implementate de administraţia locală. În cei şapte ani de mandat, primarul Tiberiu Costea a accesat zeci de proiecte guvernamentale sau europene, cea mai mare parte dintre ele finalizându-se în ultimul an. După doar două mandate, liberalul a reuşit să creeze o infrastructură modernă în localitate. Tiberiu Costea promite şi alte proiecte pentru modernizarea localităţii: „Toate proiectele pe care le-am avut în derulare s-au finalizat. Aici mă refer la modernizarea şcolii şi construcţia sălii de sport, care s-au finalizat încă de anul trecut, iar de curând am reuşit să închidem lucrările şi la cele două cămine culturale şi la dispensarul uman. Totodată, am finalizat şi podul de la Neamţu. Tot ce am avut pe PNDL-1 şi PNDL-2 am finalizat şi am făcut recepţii. Mai avem trei proiecte care sunt şi ele la final, este vorba despre sistemul de alimentare cu apă, branşarea auxiliară la canalizare şi zidul de sprijin la Mănăstirea Mamu, proiecte la care vom face recepţia finală”, ne-a declarat primarul Tiberiu Costea.

Tiberiu Costea: „Nu ne oprim cu investiţiile, vor urma şi alte proiecte”

În cele două mandate, liberalul Tiberiu Costea a reuşit să atragă fonduri europene în valoare de 7 milioane de euro. Şi, în continuare, accesarea fondurilor europene rămâne o prioritate pentru administraţia locală. Vor urma încă două proiecte: unul pentru construirea unui centru de zi pentru persoane vârstnice şi al doilea cuprinde construirea unei grădiniţe „Nu ne oprim cu investiţiile. Vor urma şi alte proiecte. Este vorba despre grădiniţa cu program normal, pentru care am semnat contractul de finanţare şi aşteptăm să se finalizeze licitaţia. Aşteptăm să semnăm contractul de finanţare pentru Centrul de zi pentru persoane vârstnice care se va construi pe amplasamentul unei şcoli dezafectate din satul Fumureni. Cele două proiecte sunt cu fonduri europene, prin POR, şi însumează 1,5 milioane de de euro. Mai avem şi un pachet de cinci proiecte mai mici, de 10.000 de euro şi până la 40.000 de euro. Este vorba despre modernizarea iluminatului public, o platformă pentru colectarea deşeurilor selectiv, amenajarea unui atelier pentru olărit, un spaţiu de joacă şi amenajarea terenului de fotbal cu tabelă electronică şi alte echipamente sportive. Sunt proiecte care vor aduce bunăstare locuitorilor şi vor veni în completarea proiectelor mari pe care am reuşit să le finalizăm pe raza localităţii”, ne-a mai spus Tiberiu Costea.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...