Cinci sate din comuna Goleşti vor avea apă la robinet

 Breaking News

Cinci sate din comuna Goleşti vor avea apă la robinet

Cinci sate din comuna Goleşti vor avea apă la robinet
iulie 21
18:26 2019

După mulţi ani de aşteptare o altă problemă care s-a rezolvat la Goleşti în această perioadă este aducţiunes de apă pentru cele cinci sate. Proiectul este finanţat cu fonduri alocate de la Ministerul Dezvoltării, pentru care administraţia locala a dat ordinul de începere a lucrărilor.

Localitatea are reţea de apă introdusă în satele Aldeşti şi Blidari pe o lungime de 11 kilometri şi urmează, prin acest proiect, să se introducă reţeaua în satul de reşedinţă al comunei Popeşti, care include şi DN73C, satele Gibeşti, Opăteşti, Giurgiuveni, Poeniţa, Vătăşeşti şi parţial satul Drăgăneşti. Administraţia locală spune că, pe viitor, va trebui să identifice noi fonduri pentru extinderea reţelei în patru sate ramase fără apă, respectiv Tulei-Câmpeni, Coasta, Poeniţa şi Drăgăneş: „Va rămâne fără apă partea de nord a satului Drăgăneşti şi cătunele Piua şi Prisaca. Asta ar însemna încă zece kilometri de reţea de apă. Dar situaţia acestor cătune este delicată, în sensul că, de la grupul de case din satul Drăgăneşti şi până la aceste cătune sunt zone de aproximativ trei kilometri unde nu există nici o casă, doar în partea de nord a satului mai există un grup de case, iar terenul este foarte greu accesibil. Am încercat stabilizarea zonei cu macadam, cu piatră spartă dar nu se realizează această mentenanţă a drumurilor şi din cauza faptului că terenul este într-o pantă accentuată şi, atunci când se produc viituri, ploi torenţiale sau topiri rapide ale zăpezilor se creează acele şuvoaie de apă care rup şanţurile, rup platforma drumului şi din nou trebuie să se intervină în zona respectivă. Apa cară tot materialul pe care în punem pe pantă”, ne-a declarat primarului Dumitru Ropină.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...