Proiectele Primăriei Guşoeni continuă

 Breaking News

Proiectele Primăriei Guşoeni continuă

Proiectele Primăriei Guşoeni continuă
iulie 21
18:24 2019

La Guşoeni se lucrează la modernizarea şcolii din localitate. „S-au realizat lucrările exterioare, iar în interior s-au montat uşile, mai avem puţin la finisajele interioare, s-a montat centrala şi caloriferele, lucrări pe care le-am demarat după închiderea anului şcolar”, spune primarul Nicolae Concoiu. O altă investiţie la care se lucrează în localitate este proiectul de reabilitare, extindere şi dotare a dispensarului, proiect finanţat prin PNDL-2, care cuprinde construirea unui corp nou, o extindere a clădirii unde se vor face consultaţiile pentru copii: „Se face această extindere deoarece legislaţia în domeniu prevede ca acordarea consultaţiilor pentru copii şi asistenţa medicală să fie acordată separat de spaţiul seniorilor. Un alt proiect cu bani guvernamentalei priveşte construirea unei grădiniţe cu două grupe şi cu program prelungit, pentru care s-a finalizat licitaţia în vederea desemnării constructorului”, a precizat primarul Nicolae Concoiu.

Locuitorii din Guşoeni au şansa să scape de butelii

Unul dintre proiectele care se va derula în comună, pentru ca întreaga infrastructură să fie pusă la punct, vizează introducerea reţelei de gaze naturale. Astfel, locuitorii comunei Guşoeni vor avea şansa să scape de butelii şi de tăiatul lemnelor pentru foc, o dată cu introducerea reţelei de gaze naturale. Dacă proiectul va fi implementat, locuitorii vor beneficia de condiţii decente, iar gospodăriile vor fi racordate în viitor la reţeaua de gaze naturale. Primarul Nicolae Concioiu consideră proiectul drept şansa de dezvoltare a zonei, iar firmele care exploatează zăcămintele din localitate trebuie să ofere comunităţii sale facilităţi. „Proiectul pentru introducerea gazelor va demara prin Fondul Suveran de Dezvoltare pe o lungime de aproximativ 14 kilometri, iar valoarea este de peste 50 de miliarde de lei vechi. Al doilea proiect pe care l-am depus vizează asfaltarea străzilor şi uliţelor de interes local pe o lungime de 13,3 kilometri, iar acest proiect de asfaltare are o valoare de 250 de miliarde de lei vechi. În total, 300 de miliarde de lei vechi ni se vor aloca de la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a Fondului Suveran de Dezvoltare. În proiect sunt cuprinse toate străzile şi uliţele aflate în inventarul domeniului public al localităţii. Sunt optimist cu acest program de finanţare, aşa am fost şi cu PNDL, unde am depus 14 proiecte”, afirmă primarul Nicolae Concoiu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...