Parteneriat între Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Judeţul Vâlcea şi Şcoala Gimnazială „Take Ionescu”

 Breaking News

Parteneriat între Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Judeţul Vâlcea şi Şcoala Gimnazială „Take Ionescu”

Parteneriat între Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Judeţul Vâlcea şi Şcoala Gimnazială „Take Ionescu”
septembrie 01
19:09 2019

Zilele trecute, Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat modelul-cadru al convenţiei de parteneriat care s-a încheiat între Consiliul Judeţean Vâlcea – Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Judeţul Vâlcea şi Şcoala Gimnazială Take Ionescu. Şcoala Gimnazială Take Ionescu Râmnicu Vâlcea a solicitat încheierea unui parteneriat cu instituţia judeţeană, această instituţie de învăţământ aflându-se printre instituţiile fruntaşe la învăţământ şi poate desfăşura acţiuni cu scop educaţional, aducându-şi contribuţia la creşterea vizibilităţii zonei Vâlcea. Având în vedere că, potrivit prevederilor din Normele metodologice privind acreditarea centrelor naţionale de informare şi promovare turistică, aprobate prin Ordinul Ministrului pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, nr. 1096/2008, printre atribuţiile centrelor naţionale de informare şi promovare turistică sunt şi informarea generală asupra ofertei turistice şi a atracţiilor turistice locale, regionale sau naţionale şi cooperarea cu instituţiile locale şi regionale pe probleme de turism (autorităţi ale administraţiei publice locale, camere de comerţ, Agenţia pentru Dezvoltare Regională etc.), dar şi organizeazrea de activităţi generatoare de marketing intern şi extern cu rol în creşterea circulaţiei turistice locale şi regionale, este necesară încheierea unei convenţii de parteneriat. Convenţia de parteneriat este încheiată în scopul asigurării schimbului informaţional permanent şi suportului reciproc pentru participarea la evenimente comune, care să contribuie la creşterea prestigiului celor două instituţii, precum şi dezvoltării conceptului de turism educaţional prin implicarea tinerilor în activităţi privind gradul de cunoaştere si atractivitate faţă de acest domeniu de activitate şi utilizarea fotografiilor realizate, a imaginii, în cadrul emisiunilor derulate în parteneriat. În baza parteneriatului pot fi efectuate întâlniri periodice de informare cu privire la obiectivele turistice, formele de turism practicate şi acţiuni de ghidaj, circuite turistice tematice locale sau zonale, infotripuri, precum şi dezbateri şi concursuri de idei. Prin parteneriat se urmăreşte implicarea activă a voluntarilor în evenimentele organizate de Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Judeţul Vâlcea, precum şi creşterea prestigiului celor două instituţii şi promovarea activităţilor desfăşurate în cele două instituţii, la nivelul opiniei publice. În vederea îndeplinirii atribuţiilor privind cooperarea interinstituţională, consiliul judeţean hotărăşte, în condiţiile legii, cooperarea sau asocierea cu persoane juridice române ori străine, inclusiv cu parteneri din societatea civilă, în vederea finanţării şi realizării în comun a unor acţiuni, lucrări, servicii sau proiecte de interes public judeţean. :”*Chrome PDF Plugin*”,”mime_types”:[],”name”:”Chrome PDF Plugin”,”versions”:[{„comment”

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...