Bilanţ pozitiv pentru administraţia locală din Sălătrucel

 Breaking News

Bilanţ pozitiv pentru administraţia locală din Sălătrucel

Bilanţ pozitiv pentru administraţia locală din Sălătrucel
septembrie 08
17:46 2019

La Sălătrucel continuă în această perioadă modernizarea drumurilor locale, se construiesc poduri, se întocmesc proiecte, se identifică fonduri, este un climat de normalitate edilitară, fără a face din acest lucru o excepţie, ci o stare de normalitate. Proiectele administraţiei locale sunt multe, aspiraţiile pe măsură, iar toate acestea au aceeaşi poziţie pe lista de priorităţi. Primarul localităţii Sălătrucel, Nicolae Sima spune că cei trei ani care au trecut din acest prim mandat sunt buni sub aspectul faptului că s-a aprobat finanţarea proiectelor extrem de importante pentru comunitate. S-au executat lucrări de asfaltare a drumurilor comunale cu fonduri guvernamentale şi s-a derulat inclusiv un proiect din bugetul local, care prevedea modernizarea iluminatului public pentru întreaga localitate. Cu bani de la Ministerul Dezvoltării s-a construit podul peste pârâul Coisca, în punctul Anuţa, iar cu fonduri europene, în localitate s-a finalizat un amplu proiect care cuprinde construirea unui alt pod şi asfaltarea a şase drumuri săteşti, însumând o lungime de 2,7 kilometri, care a inclus şi amenajarea rigolelor şi a podeţelor, iar parcul auto a fost dotat cu un buldoexcavator şi un utilaj pentru situaţii de urgenţă. Primarul afirmă cu încredere că, dacă administraţia locală continuă să meargă pe drumul pe care se aflăm în prezent în privinţa investiţiilor, se va putea vorbi în scurt timp despre un pachet întreg de servicii utilitare oferite comunităţii, iar, în acest sens, perspectivele sunt îmbucurătoare:

„Ne îndreptăm spre finalul acestui mandat. Au trecut trei ani de când, alături de o echipă minunată, am preluat conducerea administraţiei locale. A fost o perioadă deosebită pentru noi, cu realizări, cu proiecte importante pentru comună şi pentru locuitorii acestor zone. Împreună cu viceprimarul liberal, Vasile Dorel Ancuţa pot spune că la primărie nu a contat culoarea politică, fiindcă a fost o perioadă în care s-a muncit enorm, iar rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor noastre, cu siguranţă îmbucurătoare pentru toată comunitatea. Ne-am dorit să ne ocupăm de dezvoltarea tuturor domeniilor în care intervine administraţia publică locală şi să începem să umplem toate golurile. Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru obţinut în această perioadă este faptul că am reuşit să aducem bani pentru a rezolva problemele legate de infrastructură. Pentru un primar doar faptele contează. Este o recunoaştere a faptului că, la Sălătrucel, noi suntem o administraţie cu rezultate”, a precizat primarul din Sălătrucel, Nicolae Sima.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...