La Mădulari se asfaltează

 Breaking News

La Mădulari se asfaltează

La Mădulari se asfaltează
septembrie 08
14:49 2019

• Daniel Dimulescu: „Muncim şi bucurăm oamenii”

Primarul din Mădulari, Daniel Dimulescu, este deosebit de bucuros că poate duce la îndeplinire o promisiune importantă făcută înainte de preluarea mandatului de prim-gospodar al localităţii de unde izvorăşte pârâul Mamu.

Este vorba despre înfiinţarea reţelei de apă şi asfaltarea drumului comunal din satul Bănţeşti: „Pe lângă celelalte investiţii pe care le-am făcut, asfaltarea şi introducerea reţelei de apă în localitate sunt investiţii pe care mi le-am dorit încă de la preluarea mandatului de primar. Având apă, străzi asfaltate şi şcoli moderne putem spune că, în aceşti ani, am făcut ceva pentru locuitorii din Mădulari. O dată cu implementarea acestei investiţii vom avea asfaltat drumul din satul Bănţeşti, iar lucrările se vor finaliza într-o săptămână”, afirmă primarul din Mădulari, Daniel Dimulescu.

Valoarea totală a finanţării alocată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală „Modernizarea satului românesc” este de 1.740.477 lei. În cadrul acestui proiect de modernizare a infrastructurii rutiere se asfaltează1,993 metri de drumuri comunale.

Lucrările la reţeaua de apă sunt în plină desfăşurare

În momentul acesta se lucrează şi la înfiinţarea reţelei de apă. „Anul viitor, pe timpul acesta, trebuie sa aibă toţi locuitorii din Mădulari apă la robinet. În prezent lucrările sunt realizate în procent de 90%”, ne-a declarat primarul.

Daniel Dimulescu este mulţumit în mare parte de modul în care s-a dezvoltat comuna pe care o conduce de când este primar, dar îşi doreşte să realizeze mai mult, pentru ca cetăţenii să fie cât mai mulţumiţi. A reuşit să atragă fonduri, pentru modernizarea drumurilor comunale şi să achiziţioneze un tractor cu bani europeni, prin GAL. Tot la capitolul investiţii sunt trecute şi lucrările de stabilizare a alunecării de teren din satul Bănţeşti, dar şi stabilizarea alunecării de teren din satul Beica. Cu fonduri alocate din bugetul local, întreaga localitate are acum iluminat stradal pe timp de noapte, dus până la ultima casa: „Avem introdusă în localitate reţeaua de internet, tot până la ultima casă. Un proiect-eşantion de reabilitare, modernizare şi dotare a şcolii unic în ţară va prinde contur la Mădulari. Avem de asemenea proiecte pentru înfiinţarea reţelei de gaze naturale pe o lungime de 16 kilometri. Acestea sunt doar o mică parte dintre proiectele de care sunt mândru”, a precizat primarul din Mădulari, social-democratul Daniel Dimulescu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...