Noi proiecte depuse spre finanţare de Primăria Dănicei

 Breaking News

Noi proiecte depuse spre finanţare de Primăria Dănicei

Noi proiecte depuse spre finanţare de Primăria Dănicei
septembrie 16
06:27 2019

Administraţia locală din Dănicei a depus la Fondul Suveran de Investiţii în vederea finanţării un proiect pentru modernizarea infrastructurii rutiere pentru 7,8 kilometri: „Întotdeauna, asfaltarea drumurilor a fost o prioritate. Pentru acest proiect s-a ţinut licitaţia, dar, din păcate sunt contestaţii, aspect care nu face altceva decât să ne blocheze activitatea. Nu avem ce face, suntem nevoiţi să respectăm legislaţia. Drumul face legătura cu satul Lăunele de Jos – Ciuta – Vitomireşti – Valea Scheiului – Răcelele – Măcăi – Linia pe Vale – Dealul Scheiului. La Fondul Suveran de Investiţii vom depune şi proiectul pentru modernizarea iluminatului stradal şi, tot aici, vom atrage fonduri şi pentru introducerea gazelor în localitate”, a declarat primarul.

Înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale este o prioritate pentru localitatea Dănicei. Pentru a realiza o asemenea investiţie importantă, administraţia locală din Dănicei s-a asociat cu localităţile Olanu, Drăgoeşti, Vitomireşti şi Galicea. În acest sens se aşteptă decizia proiectantului în vederea branşării acestor localităţi, alternativa fiind conectarea din magistrala de la Drăgăşani, Ioneşti sau Nicolae Bălcescu: „Proiectantul încearcă să găsească soluţia cea mai favorabilă pentru aceste localităţi. Înfiinţarea reţelei de gaze este benefică pentru comunitate, în primul rând pentru că determină sporirea confortului celor care se încălzesc acum cu lemne, iar, pe de altă parte, este important să găsim o soluţie pentru viitor, întrucât preţul lemnului de foc a explodat. În ultimii ani pădurile au dispărut din cauza defrişărilor, furnizorii s-au rărit în urma controalelor iar preţul lemnului a crescut, şi oamenii caută alte posibilităţi pentru a se încălzi. Nu doar că s-au scumpit lemnele, dar nici nu le mai poţi găsi, atunci când vrei să cumperi. De aceea, tot mai multă lume va fi nevoită să renunţe la această metodă de încălzire, în favoarea gazelor, iar noi trebuie să fim pregătiţi să le oferim oamenilor această posibilitate”, afirmă primarul Dumitru Pirneci.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...