Înfiinţarea reţelei de gaze naturale, în atenţia administraţiei locale din Copăceni

 Breaking News

Înfiinţarea reţelei de gaze naturale, în atenţia administraţiei locale din Copăceni

Înfiinţarea reţelei de gaze naturale, în atenţia administraţiei locale din Copăceni
septembrie 25
13:06 2019

Localitatea Copăceni este prinsă în vederea înfiinţării reţelei de gaze naturale într-o asociaţie de dezvoltare intercomunitară, alături de localităţile Slătioara, Stroeşti, Copăceni şi oraşul Horezu: „Pe acest tronson va fi o magistrală de unde se vor branşa toate aceste localităţi. Proiectul se va depune pe PNDL-3, dar mai avem o alternativă de finanţare, în acest caz finanţatorii fiind italieni. Proiectul în vederea finanţării este în faza de discuţiişi de întâlniri cu finanţatorii. Înfiinţarea sistemului de gaze în localităţi este o investiţie care a ajuns până acum doar la nivel de discuţie, dar sunt convins că, în următorul mandat, va fi realizabilă. Pentru localitatea Copăceni sistemul se va înfiinţa în zona centrală a comunei, reprezentând o lungime de 15 kilometri”, a precizat primarul din Copăceni, Tironel Tâmplărescu.

În localitate se lucrează în prezent la un proiect de asfaltare a drumurilor pe o lungime de 4,5 kilometri, cu bani alocaţi de la Ministerul Dezvoltării: „Proiectul a prevăzut asfaltarea unui drum în fiecare sat, mai puţin în satul Bălteni, care este prins în următorul proiect în vederea modernizării prin asfaltare a drumurilor comunale. Acest proiect, pentru care aşteptăm finanţare, prevede asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 4,25 kilometri, dintre care un kilometru se va asfalta în satul Bălteni. Proiectul va fi depus şi pe Fondul Suveran de Investiţii dar, pentru a închide tot ceea ce înseamnă modernizarea drumurilor comunale ar mai fi nevoie de asfaltat pe aproximativ 5 kilometri”, a precizat viceprimarul localităţii, Aurel Dumitrana.

Claudia ŞCHIOPU

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...