Ion Vasile: „Proiectul guvernului PSD, „Modernizarea satelor româneşti” funcţionează foarte bine”

 Breaking News

Ion Vasile: „Proiectul guvernului PSD, „Modernizarea satelor româneşti” funcţionează foarte bine”

Ion Vasile: „Proiectul guvernului PSD, „Modernizarea satelor româneşti” funcţionează foarte bine”
octombrie 01
17:49 2019

Primarul Ion Vasile a făcut o trecere în revistă a principalelor realizări ale Primăriei Pesceana în acest mandat, ale investiţiilor finalizate, dar a ţinut să puncteze şi principalele probleme cu care se confruntă administraţia locală.

Spune că, dacă în urmă cu opt ani, atunci când a preluat frâiele acestei comunităţi primăria avea sechestru, în sensul cã avea conturile blocate, cu datorii pentru care şi astăzi mai plăteşte, în prezent a reuşit să aducă localitatea în rândul celorlalte comune. În primul mandat a atras fonduri pentru introducerea reţelei de apă pe o lungime de 17,2 kilometri. Printr-un proiect cu bani de la Ministerul Dezvoltării s-au asfaltat drumurile comunale pe o lungime de 5,7 kilometri şi s-au construit două poduri în satul Negraia. Peste pârâul Pesceana, în satul Ursoaia s-au construit alte două poduri. Au fost alocate, de asemenea, fonduri din bugetul local pentru amenajarea bazei sportive şi a dispensarului medical, iar în cătunele Olăreşti şi Piciuleşti, peste pârâul Pesceana, cu bani alocaţi din fondul de rezervă al Guvernului s-au finalizat lucrările de punere în siguranţă a malurilor şi construirea gabioanelor:

„Sunt social-democrat convins, şi cred cu tărie în continuare în Programul de guvernare PSD, şi simţim acest lucru în bine. Când la conducerea Consiliului Judeţean a fost opoziţia nu am călcat pe acolo, pentru că nu aveam de ce. Am încredere în continuare în acest Guvern, dar trebuie să fie lăsaţi să îşi ducă proiectele la capăt. Avem investiţii în localitate, proiecte finanţate datorită Guvernului PSD, prin programul PNDL-2, deci suntem printre localităţile fruntaşe în ceea ce priveşte alocările de fonduri guvernamentale. Din acest motiv suntem încrezători, şi declarăm că acest mandat a fost mulţumitor. Valoarea totală a celor cinci proiecte este de 180 de miliarde de lei. Doar cine nu a depus proiecte nu a primit fonduri. Mai mult, alocarea fondurilor guvernamentale a funcţionat foarte bine. Proiectul guvernului PSD „Modernizarea satelor româneşti” a funcţionat şi funcţionează foarte bine. În prezent, localitatea Pesceana este transformată în şantier”, a afirmat primarul Ion Vasile. Cu bani guvernamentali, la Pesceana se modernizează şi dispensarul uman, se extinde şi se modernizează şcoala gimnazială, se construieşte o grădiniţă nouă cu program prelungit, se asfaltează drumul comunal 112 şi se construiesc poduri şi podeţe peste pârâurile Pesceana şi Negraia.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...