Un complex sportiv nou se poate ridica la Păuşeşti Măglaşi

 Breaking News

Un complex sportiv nou se poate ridica la Păuşeşti Măglaşi

Un complex sportiv nou se poate ridica la Păuşeşti Măglaşi
octombrie 06
15:02 2019

Tinerii comunei Păuşeşti Măglaşi vor beneficia de o bază sportivă modernă cu teren sintetic de tenis, gradene şi mai multe facilităţi, care vor aduce plus valoare în calitatea prestaţiilor pe plan sportiv: „Primăria Comunei Păuşeşti Măglaşi a cumpărat 6000 de metri de teren lângă baza sportivă din satul Valea Cheii, unde intenţionăm să atragem fonduri pentru construirea unei baze sportive cu teren modern de fotbal amenajat la standardele europene, cu două terenuri de tenis şi cu două terenuri de dimensiuni mai mici pentru fotbal, vestiare moderne, saună, duşuri, o zonă verde de relaxare gen parc şi o parcare. Avem un proiect pentru construirea unui adevărat complex sportiv modern. Scopul este acela de a atrage cât mai mulţi tineri către sport, pentru că sportul înseamnă sănătate şi poate aşa îi convingem pe copii să lase tableta şi calculatorul şi să se îndrepte spre sport.

Tinerii comunei vor beneficia de sală de sport

Administraţia locală din Păuşeşti Măglaşi a depus la Compania Naţională de Investiţii documentaţia proiectului privind construirea unei săli de sport. Sala ar urma să aibă 200 de locuri pentru spectatori şi sunt şanse să înceapă lucrările în primăvara anului viitor. Astfel, orele de educaţie fizică şi sport pentru elevii din Păuşeşti Măglaşi vor deveni atractive şi mult mai intense, iar tinerii din comunitate vor fi încurajaţi să facă mişcare:

„Din anul 2009 am depus proiectul pentru construirea sălii de sport, însă nu a primit finanţare, nu ştiu din ce motive. În această perioadă am întocmit din nou documentaţiile şi, până când nu voi realiza şi această sală de sport, nu mă las. Cu fonduri atrase prin Compania Naţională de Investiţii, investiţia privind reabilitarea şi modernizarea căminului cultural s-a finalizat, iar eu mă declar mulţumit de lucrările care au fost executate. În cadrul proiectului au fost incluse şi câteva dotări privind sala de film unde vom avea un cinematograf 3D şi o bibliotecă modernă. Avem o sala de spectacole cu o capacitate de 250 de locuri unde se vor putea organiza evenimente, iar într-una dintre sălile căminului cultural se va amenaja un muzeu al localităţii. Muzeul va avea ca scop prezentarea şi promovarea istoriei, culturii şi tradiţiilor comunităţii noastre. Tot în cadrul acestui cămin vom amenaja şi o sală de fitness unde vor fi montate aparatele de sport necesare, dar şi câteva mese pentru tenis de masă. Căminul va dispune de un club al pensionarilor, dotat cu cele necesare, pentru ca persoanele de vârsta a treia sa aibă un loc unde sa-si petreacă timpul, dar şi de o bibliotecă modernă”, a precizat primarul localităţii Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu.

Claudia ŞCHIOPU

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...