SC Antares Transport SA a publicat proiectul de divizare cu desprindere parţială şi preluare prin absorbţie – Impact real

SC Antares Transport SA a publicat proiectul de divizare cu desprindere parţială şi preluare prin absorbţie

 Breaking News

SC Antares Transport SA a publicat proiectul de divizare cu desprindere parţială şi preluare prin absorbţie

SC Antares Transport SA a publicat proiectul de divizare cu desprindere parţială şi preluare prin absorbţie
octombrie 07
10:48 2019

Recent, SC Antares Transport SA a publicat un proiect de divizare cu desprindere parţială şi preluare prin absorbţie. Societăţile participante sunt: SC Antares Transport SA – societate care se divizează, SC Oil Pegasus SRL – societate absorbantă, SC Proem Vector SRL – societate absorbantă. S-a avut în vedere Hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor de la SC Antares Transport SA nr. 20 din data de 14 iunie 2019, şi respectarea prevederilor Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, cu modificările ulterioare; Legii contabilităţii nr. 82/1991, cu modificările şi republicările ulterioare; Ordinului Ministrului Finanţelor Publice nr. 1376/2004 pentru aprobarea normelor metodologice privind reflectarea în contabilitate a principalelor operaţiuni de fuziune, divizare, dizolvare şi lichidare a societăţilor comerciale, precum şi retragerea sau excluderea unor asociaţi din cadrul societăţilor comerciale şi tratamentul fiscal al acestora, cu modificările ulterioare; Ordinului Ministrului Finanţelor Publice nr. 3055/2009 pentru aprobarea reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 766/10 noiembrie 2009, cu modificările ulterioare; Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. Acţionarii SC Antares Transport SA au hotărât şi aprobat, de principiu, divizarea parţială a SC Antares Transport SA, prin desprinderea a două părţi din patrimoniul şi afacerea acesteia, care sunt absorbite de două societăţi înfiinţate, respectiv SC Oil Pegasus SRL şi SC Proem Vector SRL. Proiectul de divizare s-a publicat în Monitorul Oficial al României, urmând ca, după expirarea termenului prevăzut de lege să se procedeze la efectuarea operaţiunilor de finalizare a divizării conform prevederilor legii. În luna aprilie, a avut loc şedinţa Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor la punctul de lucru al societăţii din Râmnicu Vâlcea, fiind aprobată divizarea SC Antares Transport SA, stabilirea condiţiilor realizării acestei proceduri şi mandatarea administratorilor să întocmească proiectul de divizare.

După divizare, SC Antares Transport SA va avea un capital de 427.405 lei Divizarea parţială a SC Antares Transport SA, prin desprinderea unor părţi din patrimoniul şi afacerea acesteia, respectiv elementele de patrimoniu care fac obiectul activităţii de suport activitate autogară şi elemente de patrimoniu care fac obiectul activităţii de cazare (motel) şi alimentaţie publică (restaurant). Societatea care se divizează este SC Antares Transport SA, cu sediul în comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J32/794/2013. Societăţile absorbante sunt SC Oil Pegasus SRL, cu sediul în Râmnicu Vâlcea, str. Matei Basarab nr. 52, înregistrată la Oficiul Registrul Comerţului sub nr. J38/1158/2007 şi SC Proem Vector SRL, cu sediul în Râmnicu Vâlcea, str. Dacia nr. 8, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J38/1128/2005. Societatea care se divizează, SC Antares Transport SA, înainte de divizare, are un capital social de 558.057 lei, subscris şi integral vărsat, împărţit în 223.223 de acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei/acţiune. Activitatea principală este 4939 – Alte transporturi terestre de călători n.c.a. Societatea care se divizează, SC Antares Transport SA, după divizare va avea un capital social de 427.405 lei. Societatea SC Oil Pegasus SRL, înainte de absorbţie, are un capital social de 200 de lei, subscris şi integral vărsat, împărţit în 20 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare. Activitatea principală – clasa CAEN 5221 „Activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre”. Societatea SC Oil Pegasus SRL, după absorbţie, va avea un capital social de 85.820 de lei. Societatea SC Proem Vector SRL, înainte de absorbţie, avea un capitalul social de 2.040 de lei, subscris şi integral vărsat, împărţit în 204 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare. Activitatea principală este clasa CAEN 5610 „Restaurante”. Societatea SC Proem Vector SRL, după absorbţie va avea denumirea de SC Oil Pegasus SRL şi un capital social de 47.070 lei. Proiectul de divizare a SC Antares Transport SA a fost întocmit în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare şi în baza Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor SC Antares Transport SA nr. 20 din 14 iunie 2019. La baza deciziei de divizare stau următoarele raţiuni de ordin economic: separarea activităţilor de operator în domeniul transportului de persoane, operator de activităţi specifice autogărilor şi activităţi specifice turismului (motel şi restaurant). SC Antares Transport SA este supusă divizării parţiale prin desprinderea a două părţi din patrimoniul şi afacerea acesteia, care sunt preluate de SC Oil Pegasus SRL şi SC Proem Vector SRL, ca societăţi absorbante.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...