Activitate intensă la Apavil Centru Vest 07 octombrie 2019

 Breaking News

Activitate intensă la Apavil Centru Vest 07 octombrie 2019

Activitate intensă la Apavil Centru Vest 07 octombrie 2019
octombrie 10
20:13 2019

       SC  APAVIL  SA – Centru Exploatare Vest a desfăşurat în săptămâna 30 septembrie – 04 octombrie 2019 o serie de activităţi în întreaga arie de operare.

    AVARII REZOLVATE. În această perioadă au avut loc mai multe intervenții pentru eliminarea pierderilor de apă în timp util la branșamente PEHD Dn 25din satul Gurișoara, comuna Mihăești, satele Ostroveni, Teiu și Dealu Mare, comuna Galicea, satul Bunești, comuna Bunești, satul Pietrarii de Sus, comuna Pietrari, satele Ursărești și Văleni, comuna Păușești – Otăsău, în orașul Băile Govora – str. Vasile Alexandri, în orașul Horezu – str. 1 Decembrie. De asemenea, s-a intervenit la avarii pe conductele PEHD D32: sat Valea Viei, comuna Nicolae Bălcescu, sat Bogdănești, comuna Tomșani; rețeaua PEHD Dn 63 în satul Moșteni, comuna Frâncești, sat Pietrarii de Sus, comuna Pietrari; branșament OL Ø1/2, pe str. Olari – orașul Horezu.

La aceste intervenții s-au efectuat operațiile necesare remedierii problemelor și de aducere la stare inițială a terenului.

     PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

– s-au efectuat operații de extindere rețea apă potabilă PEHD Dn 110 în satul Govora, comuna Mihăești;

– s-au efectuat lucrări de rebranșare PEHD Dn 25 în satul Gurișoara, comuna Mihăești;

– au fost verificați parametrii apei potabile furnizate în sistemele Govora, Mihăești, Bunești, Păușești – Otăsău, Pietrari și Frâncești;

– s-a asigurat monitorizarea permanentă a funcționării echipamentelor la stațiile de pompare apă și a stațiilor de repompare ape uzate din cadrul sectorului Govora, zonele Pietrari, Bunești și Păușești – Otăsău;

– s-au vidanjat și curățat căminele stațiilor de repompare apă uzată, care necesită golire periodică, din localitățile Șirineasa și Nicolae Bălcescu;

– a fost asigurată buna funcționare a rețelelor de apă și canalizare din întreaga arie de operare a Centrului de Exploatare Vest.

– s-au montat branșamente în satul Urzicari, comuna Pietrari, în satul Gurișoara, comuna Mihăești și pe str. Mestecăniș, comuna Măldărești;

– s-a intervenit la curățarea manuală a grătarului și decolmatarea barajului de captare Râmești;

– s-a asigurat calitatea apei și buna funcționare a stațiilor de captare, tratare și distribuție a apei din Șirineasa și  localitatea N. Bălcescu – Predești și Corbi, precum și buna funcționare a rețelei de canalizare  Corbi-Rotărăști, loc. N. Bălcescu.

     APOMETRE VERIFICATE ȘI MONTATE. Tot în această perioadă au fost verificate şi înlocuite apometre în toata aria de operare, acolo unde acestora urma să le expire verificarea metrologică sau erau deteriorate. 

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...