Noi proiecte pentru localitatea Şirineasa

 Breaking News

Noi proiecte pentru localitatea Şirineasa

Noi proiecte pentru localitatea Şirineasa
octombrie 13
19:16 2019

La Şirineasa, administraţia locală a depus proiecte în vederea finanţării la Fondul Suveran de Investiţii privind asfaltarea celor 43 de uliţe pe o lungime de 9 kilometri, dar şi pentru asfaltarea drumului comunal 121Valea Mare – Slăviteşti – Aricioaia – Marcea, pe o lungime de 1,780 kilometri:

 „Cu aceste proiecte vom închide tot ceea ce înseamnă asfaltare în comuna Şirineasa. Pe lângă aceste proiecte, de asfaltare a drumurilor am mai depus un proiect de reabilitare a drumului care face legătura cu oraşul Băbeni, în satul Ciorăşti. Pe acest drum exista o alunecare de teren pe o porţiune de 900 de metri. Pentru stabilizarea zonei sunt necesare lucrări de apărări şi de consolidări de maluri. În cadrul acestui proiect sunt prinse şi lucrările de construire a unei punţi pietonale pe care au luat-o apele. Proiectul de construire a punţii este şi în atenţia Prefecturii, fiind avizat favorabil şi înaintat către Guvern. Cu toate acestea nu am primit fonduri. Urgentez construirea acestei punţi fiindcă este singura legătură cu cele peste 800 de hectare de terenuri agricole din punctul Valea Morilor. În prezent, oamenii ajung în această zonă doar când albia râului Luncavăţ este secată”, a precizat primarul din Şirineasa, Ion Streinu.

Final de lucrări pentru mai multe proiecte, la Şirineasa

Cu bani guvernamentali, la Şirineasa s-au finalizat lucrările de asfaltare pe drumul comunal 122 şi s-a construit podul peste pârâul Luncavăţ, în punctul Ciorăşti – Valea Alunişului. În această perioadă se vor finaliza şi lucrările de modernizare şi extindere a şcolii din localitate: „Am luat măsuri în aşa fel încât să reparăm inclusiv faţadele exterioare şi să le termoizolăm, inclusiv pentru corpul cel vechi al şcolii. Cu bani alocaţi de la bugetul local s-a modernizat dispensarul din localitate, iar pe arterele principale s-au montat lămpi economice. Ne-am zbătut, am chibzuit şi, cu bani drămuiţi, am făcut aceste proiecte. Nu este uşor, dar tot cu bani din bugetul local am reuşit sa facem primăria, dispensarul, iluminatul public, lucrări care, adunate, se ridică la câteva zeci de miliarde de lei”, a precizat subliniat primarul din Şirineasa, Ion Streinu.

Claudia ŞCHIOPU

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...