Performanţa în mediul de afaceri, premiată la Gala Economiei Vâlcene 2019

 Breaking News

Performanţa în mediul de afaceri, premiată la Gala Economiei Vâlcene 2019

Performanţa în mediul de afaceri, premiată la Gala Economiei Vâlcene 2019
octombrie 14
15:27 2019

Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea a organizat, pe 11 octombrie, Gala Economiei Vâlcene, cel mai important eveniment al mediului de afaceri. Anul acesta au intrat în Topul firmelor vâlcene cele mai prospere societăţi ale anului 2018. Trofeul Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea sau, după noul său titlu Trofeul „Simian” a ajuns la Nurvil, societatea cu cele mai bune rezultate în anul 2018, iar Trofeul Comunităţii Locale (Lahovari) a fost acordat Primăriei Brezoi, deoarece Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea a considerat că atât primăria, dar şi comunitatea de la Brezoi au fost un promoter al judeţului, al peisajului şi mai ales al economiei vâlcene.

Valentin Cismaru, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea le-a mulţumit, în cuvântul de deschidere a evenimentului tuturor celor care au sprijinit economia vâlceană. Festivitatea a debutat cu un concert al trupei Soul Serenade, una dintre cele mai apreciate trupe de blues, care şi-a făcut apariţia şi la Open Air Blues Festival din Brezoi.

Gala economiei vâlcene (Topul firmelor vâlcene) este cel mai important eveniment al companiilor care activează în judeţul Vâlcea. Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea organizează în fiecare an această întâlnire, a celor mai importante firme cu rezultate excepţionale în anul anterior. Vineri 11 octombrie au fost prezente firme care au aniversat frumoasa vârstă de 25 de ani pe piaţa economică locală. Înmânarea premiilor grupate pe domenii distincte de activitate a fost realizată cu ajutorul viceprimarului Carmen Preda, a lui Dan Mutu preşedintele şi directorul general al companiei Damila, a deputatului Eugen Neaţă şi a deputatului Vasile Cocoş.

Peste 40 de societăţii au câştigat locul I în cadrul evenimentului, pentru rezultatele obţinute în diverse domenii de activitate, printre care enumerăm: Vel Pitar S.A, Boromir Ind, Annabella SRL, Damila SRL, Nurvil SRL, MW România S.A, Diana SRL, Minet S.A, ICSI Râmnicu Vâlcea, Marvi Logistics SRL,Apavil SA, Klass Coating System SRL, Rapitest Clinica SRL, Mobile Vet SRL, Casa Auto Vâlcea SRL, etc. Distincţiile de excelenţă au fost oferite firmelor care s-au clasat în top 3 ani consecutiv în domeniul economiei. 29 de distincţii au fost înmânate pentru societăţile Alumin Plast SRL, Amd Invest SRL, Annabella, Apavil S.A, Avigis SRL, Boromir SRL, Caroli SRL, Ciech Soda România, Conphys SRL, Damila SRL, Diana SRL, ICSI Râmnicu Vâlcea, Klass Coating System SRL, Rapitest Clinica SRL, Rotakt SRL, etc.

Câţiva dintre premiaţii serii au spus câteva cuvinte de mulţumire. Dorina Mutu a mulţumit familiei pentru susţinere: „Familia mea a făcut multe sacrificii pentru ceea ce am realizat de-a lungul anilor. Chiar dacă este greu asta ne-am ales, a fost un drum lung, şi continuăm ce am început. Sper că voi, tinerii din această seară, să mergeţi pe drumul acesta, care nu este deloc uşor, iar peste 25 de ani să aveţi atâtea realizări, sau chiar mai multe decât am avut eu. Este un drum greu, dar frumos.”

Directorul general al Ciech Soda s-a bucurat de câştigarea locului 1, dar s-a declarat trist pentru că a fost prezent la eveniment fără echipa şi angajaţii săi, fără de care nu putea să câştige. Au susţinut discursuri şi patronul de la Klass Coating System SRL, MW România S.A, Mobile Vet SRL, Rapitest Clinica SRL, etc.

În timpul galei a fost prezentat şi proiectul NEST. Casa NEST se construieşte în comuna Galicea, judeţul Vâlcea şi reprezintă visul lui Alexandru Tache de a întinde o mână de ajutor copiilor care au păşit singuri în această lume. Acestui vis i s-au alăturat soţia şi părinţii, iar împreună vor să le ofere o familie celor 16 copii abandonaţi în spitalele sau orfelinatele de stat, care vor locui în această casă. Alexandru Tache a prezentat un scurt filmuleţ despre visul său, fundaţia, boala prin care a trecut şi motivul pentru care a dorit să realizeze proiectul NEST, şi i-a rugat pe toţi ce prezenţi să dea o mână de ajutor visului său pentru copiii abandonaţi.

Klass Coating SRL a fost primul care a promis că va susţine această cauză, oferind construcţiei ferestre de cea mai bună calitate, Ultra Digital SRL va sponsoriza proiectul cu aparatură necesară copiilor şi Rotakt SRL a continuat iniţiativa, oferind materialele necesare pentru vopsirea casei.

Elena BUDI

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...