Preşedintele CJ Vâlcea urmăreşte atent investiţiile în derulare şi lucrează la proiecte noi

 Breaking News

Preşedintele CJ Vâlcea urmăreşte atent investiţiile în derulare şi lucrează la proiecte noi

Preşedintele CJ Vâlcea urmăreşte atent investiţiile în derulare şi lucrează la proiecte noi
octombrie 18
09:43 2019

Joi ,17 octombrie, la invitaţia primarului Toma Peştereanu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a participat, la Costeşti, la conferinţa de lansare a unui proiect Erasmus derulat de Şcoala Profesională Specială Bistriţa.

Proiect Erasmus, finalizat la Costeşti

Obiectivul principal al proiectului este acela de dobândire de noi competenţe profesionale pentru elevii cu cerinţe educaţionale speciale. Aceştia vor participa la un stagiu de practică de 4 săptămâni în condiţii reale de muncă, într-un cadru oferit de parteneri din Portugalia şi Spania. Consiliul Judeţean Vâlcea sprijină atât instituţiile de învăţământ, prin investiţiile certe pe care le-au făcut la Bistriţa, cât şi prin proiectele pe care le-au implementat în domeniul protecţiei sociale.

Lucrări în derulare, la podul de la Bărbăteşti

După acest eveniment, Constantin Rădulescu a mers personal să vadă cum se desfăşoară lucrările de refacere a Podului de la Bărbăteşti şi a realizat că ritmul de lucru este unul alert. Lucrarea este executată de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea printr-o investiţie finanţată cu fonduri de la Guvern, iar preşedintele Consiliului Judeţean a atras atenţia conducerii regiei să supravegheze lucrările, astfel încât acestea să fie unele de calitate. printr-o investiţie finanţată cu fonduri de la Guvern. Primarul Constantin Bănacu a fost surprins de Constantin Rădulescu la şantierul deschis la dispensarul uman, verificând modul cum se derulează lucrările la această investiţie finanţată de Guvernul României.

Lucrări aproape finalizate pe drumurile spre cele mai frumoase mănăstiri din judeţ

În aceeaşi zi, preşedintele Consiliului Judeţean a verificat şi lucrările care se execută pe Drumul Judeţean 646 B pornind din Pietrari, traversând Păuşeşti-Otăsău şi toată comuna Frânceşti. Acesta a spus că drumul respectiv este unul care va atrage mulţi turişti dornici să viziteze una dintre cele mai frumoase mănăstiri din zonă, Mănăstirea Dintr-un lemn, dar că va fi de folos în primul rând pentru localnicii din comunele pe care le traversează, şi care erau nevoiţi să meargă în fiecare zi la serviciu prin gropi, riscând să îşi defecteze maşinile. Lucrările sunt în prezent în derulare, iar localnicii din Pietrari, Păuşeşti Otăsău şi Frânceşti merită din plin să meargă pe un drum bun. „În aceeaşi zi am fost şi pe Drumul Judeţean 646 C care duce către Mănăstirea Surpatele, şi care este aproape gata”, a afirmat Constantin Rădulescu. Drumul judeţean 646C este aproape de finalizare, iar preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a mai precizat că are şi proiecte noi, cum ar fi modernizarea DJ 646, care porneşte din oraşul Băbeni, traversează comunele Frânceşti, Tomşani şi Costeşti şi ajunge la Mănăstirea Arnota. În prezent, studiul de fezabilitate este pregătit şi se fac demersuri pentru introducerea la finanţare a proiectului, cu fonduri europene. Elena BUDI

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...