Mihai Pătru: „Prin readucerea ştrandurilor în patrimoniul localităţii am creat linişte sufletească tuturor cetăţenilor”

 Breaking News

Mihai Pătru: „Prin readucerea ştrandurilor în patrimoniul localităţii am creat linişte sufletească tuturor cetăţenilor”

Mihai Pătru: „Prin readucerea ştrandurilor în patrimoniul localităţii am creat linişte sufletească tuturor cetăţenilor”
octombrie 21
06:27 2019

La Ocnele Mari, primarul Mihai Pătru spune că, în cei trei ani de mandat a reuşit, pe lângă alte proiecte importante, să readucă în patrimoniul localităţii ştrandurile de la Ocniţa şi Ocnele Mari: „S-a modernizat centrul civic, s-au realizat lucrări de modernizare a străzilor, s-au amenajat parcările în oraş, dar faptul că am readus în patrimoniul localităţii ştrandurile de la Ocniţa şi Ocnele Mari este cea mai mare realizare a mea, în calitate de primar. Ştrandurile sunt o mană cerească a oraşului. Prin readucerea lor în patrimoniul localităţii am creat linişte sufletească tuturor cetăţenilor. În aceşti trei ani am înfiinţat festivaluri, ne-am aplecat atenţia şi pentru organizarea evenimentelor culturale ale localităţii. Oamenii pot vedea o altă abordare din partea administraţiei locale, mult mai deschisă către problemele lor. S-a modernizat centrul civic, s-au realizat lucrări de modernizare a străzilor, s-au amenajat şi parcările în oraş. În 2020 oraşul Ocnele Mari va arăta mult mai bine, va fi de nivel european. Avem în atenţie şi modernizarea iluminatului public, un proiect pe care îl vom realiza din bugetul local”, afirmă primarul.

La Ocnele Mari s-au atras fonduri europene

Mihai Pătru: „Acest proiect reprezintă o finanţare istorică pentru dezvoltarea oraşului Ocnele Mari”

Printr-un proiect integrat care are ca obiectiv general creşterea calităţii vieţii, în valoare de 3,2 milioane de euro, în oraşul Ocnele Mari se va construi un bloc de locuinţe sociale cu 24 de apartamente, se va moderniza şi extinde grădiniţa cu program prelungit „Piticot Ocniţa”, dar se va realiza şi modernizarea străzilor şi trotuarelor pe raza oraşului: „Proiectul este în derulare, şi sper ca, în primăvara anului viitor, să finalizăm prima stradă. Acest proiect reprezintă o finanţare istorică pentru dezvoltarea oraşului Ocnele Mari. Roadele muncii noastre se vor vedea atunci când vor începe efectiv lucrările. Proiectul va da o nouă faţă oraşului, deoarece implică, pe lângă construirea unui bloc de locuinţe şi modernizarea grădiniţei şi lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, lucru pe care oamenii din Ocnele Mari şi-l doresc foarte mult. Este vorba despre modernizarea drumurilor publice (2905 metri), pe străzile: str. Lacurilor, Str. Şcolii, Str. Goruniş, Str. Valea Grădinilor, modernizarea zonelor pietonale – amenajare trotuare (1300 de metri ), pe strada A.I. Cuza, modernizarea zonelor pietonale – amenajare trotuare (943 m), pe str. 22 Decembrie, modernizarea spaţiilor verzi (1238 m), înfiinţarea de spaţii verzi (1238 m), pe strada 22 Decembrie, dar şi înfiinţarea a 125 de locuri de parcare pe str. 22 Decembrie”, a precizat primarul din Ocnele Mari, Mihai Pătru.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...